benim sevdiğim bir erkek var 4 yıldır seviyorum. sevdiğimi biliyor arada sırada mesaj atardım soğuk davranırdı onunda sevdiği bir kız varmış ama oda onu sevmemiş o bana mesaj atacak en son kişiydi bir baktım dün mesaj attı napıyorsun dedi biraz konuştuk resmini atarmısın dedi hayır falan dedim daha sonra attım al attım yazdım at diyorsam atacaksın zaten dedi öyle bir zorunlulukmu var dedim evet ben istiyorum başkası değil dedi senin özelliğin ne dedim onu sen biliyorsun falan dedi sonra buluşmak istedi hayır dedim sen bilirsin dedi ama şu an pişman gibiyim reddettiğim için mesaj atmak istiyorum buluşalımmı diye ama cesaretim yok bu seferde o reddeder diye daha sonra tartıştık beni neden bu kadar seviyorsun diyo öğrenmek istiyor falan filan işte ilk gördüğüm günden beri seviyorum deli gibi hemde yüz yüze konuşmuşluğumuz yok bir yardım edin Allah rızası için ne yapmaya çalıyor anlamıyorum amacı ne bunun? dalga geçer gibi konuşuyor
cok seviyorum arkadaşlarımada danıştım buluşma dalga geçecek yada rezil edecek dediler offf