yardım edin lütfen :(

mesaj atmak istiyorum şöyle 'artık sevinebilirsin seni sevmiyorum' diye yapsammı sizce bi dahada hiç mesaj atmayacağım cevap bile vermicem

Klasik ergen aski

Sen seviyorsun diye sana istediği gibi davranıyor, senin duygularını önemsemiyor. Fotoğraf at, tabi atıcaksın da ne. Onu bile atmamalıydın. Seni sevmediğini, başkasını sevdiğini kendin söylüyorsun. Neden seninle oynamasına izin veresin ki?
Aşk, sevgi böyle olmaz bence. Takıntı oluyor o yaşta genelde. Ya da hoşlantı. Uzaktan yıllarca sevemezsin bi insanı. Tanımadan asla olmaz. Belki tanısan sevmeyeceksin bunu nerden bilebilirsin. Ki tanımış kadar olman lazım bu konuşmadan sonra.

Yol yakinken vazgec bu sevdadan. Adam tekin degil ilk gunden resim istiyor hemen bulusmak istiyor simdiden ne dersem o havasinda

Resmen kendine usak ariyor, kole ariyor.
Sakin gitme, cok pisman olursun.
Ve artik konusma.
Bi onurun olmali.
Acildin- karsilik almadin- almayacaksin.
Konu kapanmistir.
Nedir bu her yazdiginda heycanlanmalar.
Ceptesin o kesin.

Ben dedimmi resim atacaksın dese biri bana, o telefonu ona yediririm. En nefret ettigim şeydir emri vaki ve böyle ukalalık. Bırak tatlım ya bosver o vakit geçirecek yer Arıyor belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…