benim konuşmuşluğum yok ama arkadaşlarımın arkadaşıydı onlardan biliyorumbi insan gorup konusmadan gozlerine bakmadan bu derece sevip asik olamaz ..
sendeki sadece saçma bi takinti
arkadaslarin hakli ..
normal fotoğraftı açık saçık değilHenuz yasin cok kucuk yani niye bilmem ama bu cocugun emelleri kotu gibime geldi bidahada foto falan gonderme hadi sitelere koysa napacaksin
Zararin neresinden donersen kardir baska insanlarla tanisirsin es gec bence unutmak icin baska arkadas ortamlarina gir kendine faaliyetler yap
arkadasiyin arkdasina anlattigin sekil asik olunmazkibenim konuşmuşluğum yok ama arkadaşlarımın arkadaşıydı onlardan biliyorum
senin özelliğin ne dedim sen biliyorsun dediarkadasiyin arkdasina anlattigin sekil asik olunmazki
ben galiba ilk goruste aska inanmoiyorum o yuzden yasaidiklarini anlamakta zorluk çekiyorum
kimse kimseyi gorup etmeden , boyle deli gibi sevemez
sevgi ve takinti farkli seyler
nasil bi gerzekmis o ki ben istersem yapacaksin diye emir veriyor sana, sen kimsin ki ,egon fazla havada diyemedinmi cevap oalrak
18 yaşındayım oda öyle konuşmuşluğum yok 2 sene aynı okuldaydık sonradan onu unutmak için okulumu değiştirdim
senin özelliğin ne dedim sen biliyorsun dedi
zaten bu dediğinden sonra buluşalım biraz sohbet ederiz dedi bende buluşmasını reddettim"Senin özelliğin ne?"
x: "Bana aşıksın, ikimizde biliyoruz. Tabii ki ben bi'şey deyince eşek gibi yapacaksın, sen de biliyorsun".
Daha açık yazayım mı? Yüz vermeyin bu tip öküzlere sonra canınızı çok acıtıyolar.
bekliyorum o mesajı 1 hafta içinde atmasa bile elbet atacak ben mesaj atmayı kesince 3 ay sonra kendi attı elbet o mesaj gelecek bu seferde o görecek4 yildan beri seviyorsun yani 14 yasinda mi sevmeye basladin? Anaaaaam. cosmus lan bunlar.Cocuk senin reddedemeyecegini bildigi icin sana emirli konusmus. Emir vererek konusmus. Dusun yani onu sevdigini ne kadar cok belli ettiysen artik, sana emrederek konusmus kirilnayacagini bilmis. Keske fotonu atmasaydin. Bana emrederek konusma faln deseydin. Bak 18 yasindasin, anan baban emretse bile az da olsa rahatsiz eder elin cocugu emretmis bi sey dememissin. Cocukla da bulusmamissin iyi yapmissin. Emrederek konusmasin sana. Sen kimsin ki de, hoslaniyoruz diye bana bu sekilde kaba davranamazsin de. Bak nasil ipe gelir. sen bilirsin yazmis, senib ona tekrar mesaj atacagini biliyor. Sakin mesaj atma. Onu hakli cikarirsin. Kendindwn taviz verme. Gidip de bulussan bile o cocuk seni uzer. Bosunaa en bastan taaa kendinden odun verme. Sen atma mesaj, o atacak 1 hafta icinde.
Bu seger 3 ay surmez. Atar 1-2 haftaya ama sakin sen mesaj atma. Ha ben san da soyle diyeyim, wger bu is en bastan daha olmadiysa emin ol sonradan da olmaz. Bi is cikmaz yani mesaj atsa bile. bence sen baska birulerine bak,salla onu. Sen ona ufak adim atsan o cocuk yine gider.bekliyorum o mesajı 1 hafta içinde atmasa bile elbet atacak ben mesaj atmayı kesince 3 ay sonra kendi attı elbet o mesaj gelecek bu seferde o görecek