yardım edin lütfen :(

mary-kngg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
9
0
benim sevdiğim bir erkek var 4 yıldır seviyorum. sevdiğimi biliyor arada sırada mesaj atardım soğuk davranırdı onunda sevdiği bir kız varmış ama oda onu sevmemiş o bana mesaj atacak en son kişiydi bir baktım dün mesaj attı napıyorsun dedi biraz konuştuk resmini atarmısın dedi hayır falan dedim daha sonra attım al attım yazdım at diyorsam atacaksın zaten dedi öyle bir zorunlulukmu var dedim evet ben istiyorum başkası değil dedi senin özelliğin ne dedim onu sen biliyorsun falan dedi sonra buluşmak istedi hayır dedim sen bilirsin dedi ama şu an pişman gibiyim reddettiğim için mesaj atmak istiyorum buluşalımmı diye ama cesaretim yok bu seferde o reddeder diye daha sonra tartıştık beni neden bu kadar seviyorsun diyo öğrenmek istiyor falan filan işte ilk gördüğüm günden beri seviyorum deli gibi hemde yüz yüze konuşmuşluğumuz yok bir yardım edin Allah rızası için ne yapmaya çalıyor anlamıyorum amacı ne bunun? dalga geçer gibi konuşuyor cok seviyorum arkadaşlarımada danıştım buluşma dalga geçecek yada rezil edecek dediler offf

Bosver bence ukala biseye benziyo bu cocuk
Sen kacyasindasin o kac yasinda? Nereden taniyosun ?

ne kadar da şımarıkmış
sen onu bu kadar seviyorsun diye bir tarafları kalkmış gibi geldi bana
ukala ve kibirli gördüm o kişiyi

18 yaşındayım oda öyle konuşmuşluğum yok 2 sene aynı okuldaydık sonradan onu unutmak için okulumu değiştirdim

bi insan gorup konusmadan gozlerine bakmadan bu derece sevip asik olamaz ..
sendeki sadece saçma bi takinti
arkadaslarin hakli ..

Senin onu ne kadar çok sevdiğinin farkında ki bunları kolaylıkla yapabiliyor. Çekinmeden yazış, niyetinin ne olduğunu öğren sonra buluşursun. Hem niye rezil olacaksın ki, sevmek ayıp değil ki. Ama doğru kişiyi sevdiğinden emin olup, ona göre ihtiyatlı davranırsan daha iyi olur.

Henuz yasin cok kucuk yani niye bilmem ama bu cocugun emelleri kotu gibime geldi bidahada foto falan gonderme hadi sitelere koysa napacaksin
Zararin neresinden donersen kardir baska insanlarla tanisirsin es gec bence unutmak icin baska arkadas ortamlarina gir kendine faaliyetler yap

normal fotoğraftı açık saçık değil

Bu kadar ukalılığından sonra soğumalısın bence.
Hem daha yaşın küçük neden illa o illa o diye diretiyorsun cnm.

benim konuşmuşluğum yok ama arkadaşlarımın arkadaşıydı onlardan biliyorum
arkadasiyin arkdasina anlattigin sekil asik olunmazki
ben galiba ilk goruste aska inanmoiyorum o yuzden yasaidiklarini anlamakta zorluk çekiyorum
kimse kimseyi gorup etmeden , boyle deli gibi sevemez
sevgi ve takinti farkli seyler

nasil bi gerzekmis o ki ben istersem yapacaksin diye emir veriyor sana, sen kimsin ki ,egon fazla havada diyemedinmi cevap oalrak

Ya hala soğumadın mı bu salak konuşmasından sonra.
Sevdiğini bildiği için resmen aşağılamış seni.
Gözünüzü seveyim açın gözünüzü.
Sen şimdi buluşsan elinde kukla gibi çevirecek.
Sevse böyle öküz gibi tabii göndereceksin bilmem ne diye konuşmazdı zaten emin ol.

senin özelliğin ne dedim sen biliyorsun dedi

18 yaşındayım oda öyle konuşmuşluğum yok 2 sene aynı okuldaydık sonradan onu unutmak için okulumu değiştirdim

Tanımadığın, konuşmadığın biri için mi okul değiştirdin.
Takıntı yapmışsın aşk emin ol bu değil.
Neyse yaşın küçük daha büyüyünce insan kendi kendine gülüyor.

senin özelliğin ne dedim sen biliyorsun dedi

"Senin özelliğin ne?"
x: "Bana aşıksın, ikimizde biliyoruz. Tabii ki ben bi'şey deyince eşek gibi yapacaksın, sen de biliyorsun".

Daha açık yazayım mı? Yüz vermeyin bu tip öküzlere sonra canınızı çok acıtıyolar.

4 yildan beri seviyorsun yani 14 yasinda mi sevmeye basladin? Anaaaaam. cosmus lan bunlar. Cocuk senin reddedemeyecegini bildigi icin sana emirli konusmus. Emir vererek konusmus. Dusun yani onu sevdigini ne kadar cok belli ettiysen artik, sana emrederek konusmus kirilnayacagini bilmis. Keske fotonu atmasaydin. Bana emrederek konusma faln deseydin. Bak 18 yasindasin, anan baban emretse bile az da olsa rahatsiz eder elin cocugu emretmis bi sey dememissin. Cocukla da bulusmamissin iyi yapmissin. Emrederek konusmasin sana. Sen kimsin ki de, hoslaniyoruz diye bana bu sekilde kaba davranamazsin de. Bak nasil ipe gelir. sen bilirsin yazmis, senib ona tekrar mesaj atacagini biliyor. Sakin mesaj atma. Onu hakli cikarirsin. Kendindwn taviz verme. Gidip de bulussan bile o cocuk seni uzer. Bosunaa en bastan taaa kendinden odun verme. Sen atma mesaj, o atacak 1 hafta icinde.

zaten bu dediğinden sonra buluşalım biraz sohbet ederiz dedi bende buluşmasını reddettim

bekliyorum o mesajı 1 hafta içinde atmasa bile elbet atacak ben mesaj atmayı kesince 3 ay sonra kendi attı elbet o mesaj gelecek bu seferde o görecek

bekliyorum o mesajı 1 hafta içinde atmasa bile elbet atacak ben mesaj atmayı kesince 3 ay sonra kendi attı elbet o mesaj gelecek bu seferde o görecek
Bu seger 3 ay surmez. Atar 1-2 haftaya ama sakin sen mesaj atma. Ha ben san da soyle diyeyim, wger bu is en bastan daha olmadiysa emin ol sonradan da olmaz. Bi is cikmaz yani mesaj atsa bile. bence sen baska birulerine bak,salla onu. Sen ona ufak adim atsan o cocuk yine gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…