yardım edin lütfen

A

asu26

Ziyaretçi
slm.benim bi sorum olacak sizlere lütfen yardımcı olun.kuru köfteyi nasıl yapıyorsunuz?ben kıyma,rendelenmiş soğan,bayat ekmek(ıslatılmış,suyu sıkılmış),yumurta,maydanoz ve baharatlar.bu şekil yapıyorum ama harcım çok cıvık oluyor.nerde hata yapıyorum bilmiyorum.sanırım ekmek ıslatılmayacak ama nette araştırdım hep ıslatılmış.siz ıslatıyormusunuz?yoksa kuru kuru mu koyuyorsunuz?lütfen birileri çok acil cevap versin.senağlama

Annem senin yaptığın gibi yapar cnm ben hazır köfte harcı kullanıyorum çok rahat oluyor tavsiye ederim.

ıslatılıyor ama çok iyi sıkman lazım.bide köfteyi yoğurup dolapta bekletiyorum ben 4-5 saat.

slm.benim bi sorum olacak sizlere lütfen yardımcı olun.kuru köfteyi nasıl yapıyorsunuz?ben kıyma,rendelenmiş soğan,bayat ekmek(ıslatılmış,suyu sıkılmış),yumurta,maydanoz ve baharatlar.bu şekil yapıyorum ama harcım çok cıvık oluyor.nerde hata yapıyorum bilmiyorum.sanırım ekmek ıslatılmayacak ama nette araştırdım hep ıslatılmış.siz ıslatıyormusunuz?yoksa kuru kuru mu koyuyorsunuz?lütfen birileri çok acil cevap versin.senağlama

cnm ben kıyma, rende soğan, 1 yumurta, kimyon, tuz, karabiber, nane, kekik, pulbiber, ve ekmek yerine galeta koyarak yapıyorum iyice yoğur eğer kıvamı cıvık gelirse biraz daha galeta katarsın böyle daha pratik oluyor her zaman bayat ekmek aramaktan daha kolay ve kıvamında hiç yanılmadım herkes köfteme bayılır.

eşim hazır harcı sevmez
ama yoğurup da bekletmek daha iyi olmasını sağlıyor o konuda haklısınız

X