Yardım edin lütfen

Dilekbuglem

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
3
0
32
8 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik . 6 yaşında birde kızımız var. Ama konu cinsellik olunca eşimden uzaklaşıyorum. Birlikte olma isteğim neredeyse hiç yok. Olsa da bitsin artık dediğim çok oluyor. Öpüşmek dahi istemiyorum. Seviyorum da eşimi ama bu durum onu çok rahatsız edince ister istemez içinden tartışmalar kaçınılmaz oluyor. Ne yapabilirim ? Yardım edin lütfen

Yani bende 8 senelik evliyim sizin gibi bir de kızım var. Aynı şekilde eşimle severek evlendim. Bazı zamanlar özellikle yorgun olduğum ama eşimin yakınlaşmak istediği zamanlar oluyor çok istekli olmasam da geri çevirmek istemiyorum. Hiç istemedim. Öpmek bile istemiyorum demeniz sorunun kendi içinizde olduğunu gösterir. Evliliği ayakta tutan bir numaralı neden değil belki ama cinsellik çok önemli. Aranızdaki sevgiyi ayakta tutan şeydir. Bence kendinize sormalı ve içinize dönmelisiniz. Neden istemiyorsunuz? Eşinizin yaptığı yanlış bir şeyden mi mesela? Bunu eşinizle sakin bir şekilde konuşabilirsiniz. Her şeyi canlandırmak sizin elinizde. Ne bileyim hoşlandığınız şeylerden bahsedin. Müsatseniz kızınızı annesine fln bırakın. Baş başa kalın beraber vakit geçirin.

Kızımız olduktan sonra böyle oldu. Hep onunla vakit geçirmek istiyorum. Yoğun bir iş temposunda çalışıyorum. Eve geliyorum yemek çamaşır ev işi derken kızıma da vakit ayırmam gerekiyor. Hamilelikte eşimle birlikte olurken bulantı tiksinme meydana geliyordu. Ve bu durum hala devam ediyor.bunun bir tedavisi var mı peki sizce ? Ne yapabilirim ?

Sizi gerçekten anlıyorum. Hayat telaşı çocuk bakımı derken eşlere pek sıra gelmiyor. Ama erkekler böyle düşünmüyor maalesef. Bir yere kadar anlayışlı olabiliyorlar. Eğer imkanınız varsa danışmanlık alabilirsiniz. Her şey tamamiyle kafanızda bitiyor çünkü. Fiziksel bir sorun değil. Ya da eşinizle konuşabilirsiniz. Size yardımcı olmuyorsa eğer iş paylaşımı yapabilirsiniz. Yorulduğunuzdan fln bahsedin. Önceki cevabımda dediğim gibi cinsel anlamda nelerden hoşlanıyorsanız onlardan konuşun. Sonuçta sizde yaşadığınız ilişkiden zevk almalısınız ki istekli olabilesiniz. Ayrıca hamilelikte her kadın istekli olmuyor. Benim çok değişkendi. İlk zamanlar bende de mide bulantısı çok oluyordu o yüzden eşimin yanında dahi yatamıyordum ilk üç ay geçtikten sonra mide bulantılarım bitti ve cinsel istek arttı. Bu bir sorun değil her kadın yaşıyordur mutlaka.

İncir çekirdeği yağı kullanın düzenli olarak, aksatmadan kullanıp fayda gören çok var, hep konusuldu bunlar gecmıs konularda bıraz bakının ıstersenız

Evdeki işlerde size yardım etse belki keyfiniz olur sevısmek ıcın. Ya da enerjiniz.
Yogun tempoda calıs, eve gel evde calıs. Kimse yardım etmesin, yorgunluktan öl. Sonra insanın hali mı kalır sevısmeye?

Cinsel soğukluk yaşıyorsunuz ve bu malesef toplumsal bir sorun haline geliyor gibi. Hem işte hem evde hem yatakta muhteşem bir performans beklemeleri -üstelik üç yere yetişmeye çalışıyoruz -adil degil bu irkek milletinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…