Yardım edin lütfen cok kotuyum

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
32
Yaşım22. Cuma günü sevgilimle tartistik. Bana istanbula gel dedi bende oruç tutuyorum halim yok falan dedim vayy Oyle mi falan deyince bende bağırmaya başladım halim yok diyorum halden anlamiyo musun falan diye biraz büyüttum biliyorum. Sonra beni aradı bağırıp çağırdı sen benim kim olduğumu unutuyosun galiba sinirli biri olduğumu falan dedi. Sonra ben buna msj attım özür diledim ama samimiyetsiz bi ozurdu. Akşama kadar bişey yazmadı Akşam tekrar yazdım sinirliyim yazma arama dedi ben çok kotu oldum yanına gelmek istiyorum dedim gelirsen biter cezalisin falan filan dedi. İşine gücüne bak dedi. Araya ayrılık sokuyosun dedim ayrilmiyorum sadece çok fazla sinirliyim üstüme gelme falan dedi. Ama ben onsuz duramiyorum hatami telafi edemiyorum çok kotuyum napmam lazım ya konusmadigimiz surede benden sogursa ya tamamen biterse bana bir akıl verin. Ne ders calisabiliyorum ne yemek yiyorum.2 aksamdir sadece iftarda yemek yiyip yemedigimi kontrol ediyo başka hicbi msj falan atmiyo dün çok üstüne gittim barisalim diye nuh diyo peygamber demiyo üstüme gelme sıkma beni sen normal davran zaten bişey olmamış gibi devam eder falan diyo ama biaeyin duzeldigi yok nasıl davranacağımı bilmiyorum canım çok yaniyo ısrarla yanına gitmek istedim kırmadı inadını haftaya gelirsin yada ben gelirim diyo bana bi akıl verin nolur....

Halden anlamayan adam icin böyle üzülmeye deger mi sence ? Daha ne özur dileyip gelcem diyosun ki resmen sevgilin bencil seni düşündüğü yok. Ben olsam kılımı kipirdatmazdim.

Zorla gidecek degilsiniz ya.Birakin sinirli sevgiliniz sakinlessin.Artik nasil bi sinirse..
Birde sizin iftarda yemek yeyip yemediginizi neden kontrol ediyor ki?

Sen böyle barışalım dedikçe o da kaçıyor aklınca
Sen çek kendini mesaj falan atma,
Ha biterse de kusura bakma ama bu kadar tartışma da bitecekse zaten istemiyor bahanesi olmuş demektir
Artık özür dileme, barışalım deme, mesaj atma, sende soğuk dur

Halden anlamayan adam icin böyle üzülmeye deger mi sence ? Daha ne özur dileyip gelcem diyosun ki resmen sevgilin bencil seni düşündüğü yok. Ben olsam kılımı kipirdatmazdim.
Genetik olarak sinir var onda iyiykeniyiyiz
Deniyorum atmiyorum ama oda atmıyor ayrılık mu istiyosun diyorum saçma sapan konuşup daha çok canımı sıkma diyor ben napicagimi bilmiyorum

Şu adamlara bonzai tüketir gibi yapışıyosunuz,"onsuz duramıyorum" falan diyerek.
Ondan sonra kendinizi hatalı zannedip boş bi tenekeden özür diliyosunuz haberiniz yok. :/
Haklısın belki ama sevince mantık falan kalmiyo

Zorla gidecek degilsiniz ya.Birakin sinirli sevgiliniz sakinlessin.Artik nasil bi sinirse..
Birde sizin iftarda yemek yeyip yemediginizi neden kontrol ediyor ki?
Moralim bozukken yemek yemedigimi biliyor onun için soruyor

Ya senin oruç olduğunu bildiği halde seni çağırması zaten saçma halden anlamamış bağırıp çağırmış, ne diye özür dileyip söylediğin sözleri yutup tamam geleceğim diyorsun ki ?
Eğer sen halden anlamıyorsun,sana çok sinirliyim arama beni deseydin bak o nasıl sana yalvarıyordu.

Bırakın ya o koşşun peşinizden.Koşmazsada koşmaz.Kurtulmuş olursunuz. Kimmiş ki o.Sanki kocanız tavırlara bak.Adam sanıyorlar kendilerini böyle davranmakla.Adam değiller halbuki.Kusura bakmayınn

bunları ona zaten söyledim

Si adamlara bu kadar deger veriyosunuz üstüne düsüyosunuz , sonradan adamlarin özgüveni tavan yapiyor istedikleri yöne cekiyor lar sizi..
Yahu birak ne hali varsa görsün , ne ara ne sor ..
Sen böyle aradikca damara vurdulca adamda kendini bulunmaz hint kumasi sanar haliyle...

sen böyle üstüne gittikçe ezik oldukça o daha da diretir, olabilir oruçsun gitmek istemeyebilirsin biran sinirlenmişsin bide özür dilemişsin, bu kadar totolarını havaya kaldırmayın milletin, sen böyle yaptıkça sana daha ne tripler atar, msj atma geri çekil biraz, ayy pardon o erkek ya o yüzden hakkı var çünkü sen kızsın özür dilemeye mecbursun alttan almaya sürekli,sizler böyle alıştırıyorsunuz erkekleri

canım sinirli oldugunu kolay kolay barışmayacağını bile bile en ufak bir tartışmada bağırıp çağırmışsın. adam haksız, ama alttan da almıyor. bu durumda hemen bağırma sonra kendin alttan alıyorsun, özür dileyeceksen madem özür dileyeceğin birşey yapma.
şuanda da üstüne çok gitme açık açık söylemiş ztn ayrılık falan yok sinirimin geçmesini beklyorum diye. sürekli aynı şeyleri sorup boğma

Genetik olarak sinir var onda iyiykeniyiyiz

Deniyorum atmiyorum ama oda atmıyor ayrılık mu istiyosun diyorum saçma sapan konuşup daha çok canımı sıkma diyor ben napicagimi bilmiyorum

Atmasın, bekle bir kaç gün sonra ağırlığını koy sen bekçi misin neyin siniriymiş bu günlerdir geçmeyen
Aşkım neden mesaj atmıyorsun gibi değil, o sana nasıl davranıyorsa aynen öyle davran ona
Fazla uzatmadın mı of sıkıldım valla naparsan yap gibi kesin kararlı, korkmadan
Seni seviyorsa, ayrılma korkusu onda da olması lazım yoksa zaten tek başına yürümez ilişki
Günlerdir geçmeyen siniri abartı değil mi
Seni seviyorsa sana kıyamaması gerekir bir dur düşün, ne öyle hep canımı sıkma, kes sesini tripleri
Gözünü aç bence bu kadar küçük olaydan iletişimi kesiyorsa başka bir şey bile çıkabilir altından normal değil

Ya deniyorum olmuyo uyku ilacı aldım sırf mesaj atmiyim diye ama oda atmıyor aklıma kötü şeyler geliyor ya Ben kendimi çektim diye tamamen biterse

Duramiyorum ama onsuz

madem bukadar sinirli bir insan ilerde bu sinirle sana zarar vermeyeceğinin garantisi var mı?
arama bence hatta ayrıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…