Yardım edin lütfen cok kotuyum

sahip köle fantazisi mi yapıyorsunuz yaşlar kaç?

Dün rest çektim sen ayrılık istiyosun dedim bu kavgaya bu sinir çok fazla dedim laf cambazligi yapma sen beni tahrik etmeyi bırak zaten Hiç bişey olmamış gibi devam eder falan dedi

Sinirli yapısı var diyip ergen hareketlerini görmezden geliyorsunuz. Her çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz. Ne diye bu kadar arayıp hala egosunu şişiriyorsunuz. Sevgi de bir yere kadar. Sizin durumunuza benzer durum yaşadı arkadaşım şimdi Boşandılar. Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin.

Genetik olarak sinir var onda iyiykeniyiyiz

Deniyorum atmiyorum ama oda atmıyor ayrılık mu istiyosun diyorum saçma sapan konuşup daha çok canımı sıkma diyor ben napicagimi bilmiyorum

genetik olarak sinir hmmm sevgilin haklı o halde... ne diyelim sevgilinin egosunu sisirmye devam et o zaman. Madem kendine deger vermiyorsun yapacak bisey yok ccanım sevgilin hic vermez o degeri sana.

ayyy sunların totosunu neden kaldırıyorsunuz anlamıyorum .. Bırak o gelsın nıye sen gıdıyorsun yanı .. Hasbamdaki havalara bak sinirliymiş

sahip köle fantazisi mi yapıyorsunuz yaşlar kaç?
Bende aynı siz gibi düşündüm.Hakim ve itaaatkar şu ünlü kitap serisinde ki gibi yemek yediğinin kontrol etmeler keski konuşmalar.Konu sahibi arkadaşım hiçbir kimseye kendinizden fazla değer vermeyin şimdi böyle ise ilerde kimbilir neler olur.Unutmayın ki herşey karşılıklı sevgi ve saygı en önemli olan...

Bu genetik sinir ilerde daha cok canını sıkar.. dikkat et canım şiddete dönüşmesin. 22 yaşındasn bu neyin bağlılığı allah aşkına biraz mantikli ol ya genetik sinir hic gecer mi bi düşün ya.. genetik olunca maalesef haklı olmuyor kendisi. Kendini bununla avutma o kadar insan bos konusmuyor emin ol dikkate al bence @yildirimmerwee

şimdiki gençlik sapıttı adı altında bir sempozyum vereceğimde yıl 2015 taşlanan ilk Türk genci olmaktan korkarım

Duramiyorum ama onsuz

e güzelim onsuz durabiliyodun demek ki oruçken istanbula gelmiyim diyebilmişsin. madem birşey söylüyorsun arkasında dur. ertesi gün sana atar yapınca tamam gelicem diye yalvarmakla sadece kendi değerini düşürüyosun. yaptığın çok yanlış. onsuz duramıyorum ne ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…