Yardım edin lütfen cok kotuyum

Yaşım22. Cuma günü sevgilimle tartistik. Bana istanbula gel dedi bende oruç tutuyorum halim yok falan dedim vayy Oyle mi falan deyince bende bağırmaya başladım halim yok diyorum halden anlamiyo musun falan diye biraz büyüttum biliyorum. Sonra beni aradı bağırıp çağırdı sen benim kim olduğumu unutuyosun galiba sinirli biri olduğumu falan dedi. Sonra ben buna msj attım özür diledim ama samimiyetsiz bi ozurdu. Akşama kadar bişey yazmadı Akşam tekrar yazdım sinirliyim yazma arama dedi ben çok kotu oldum yanına gelmek istiyorum dedim gelirsen biter cezalisin falan filan dedi. İşine gücüne bak dedi. Araya ayrılık sokuyosun dedim ayrilmiyorum sadece çok fazla sinirliyim üstüme gelme falan dedi. Ama ben onsuz duramiyorum hatami telafi edemiyorum çok kotuyum napmam lazım ya konusmadigimiz surede benden sogursa ya tamamen biterse bana bir akıl verin. Ne ders calisabiliyorum ne yemek yiyorum.2 aksamdir sadece iftarda yemek yiyip yemedigimi kontrol ediyo başka hicbi msj falan atmiyo dün çok üstüne gittim barisalim diye nuh diyo peygamber demiyo üstüme gelme sıkma beni sen normal davran zaten bişey olmamış gibi devam eder falan diyo ama biaeyin duzeldigi yok nasıl davranacağımı bilmiyorum canım çok yaniyo ısrarla yanına gitmek istedim kırmadı inadını haftaya gelirsin yada ben gelirim diyo bana bi akıl verin nolur....
sahip köle fantazisi mi yapıyorsunuz yaşlar kaç?:KK53::KK53::KK53:

Atmasın, bekle bir kaç gün sonra ağırlığını koy sen bekçi misin neyin siniriymiş bu günlerdir geçmeyen
Aşkım neden mesaj atmıyorsun gibi değil, o sana nasıl davranıyorsa aynen öyle davran ona
Fazla uzatmadın mı of sıkıldım valla naparsan yap gibi kesin kararlı, korkmadan
Seni seviyorsa, ayrılma korkusu onda da olması lazım yoksa zaten tek başına yürümez ilişki
Günlerdir geçmeyen siniri abartı değil mi
Seni seviyorsa sana kıyamaması gerekir bir dur düşün, ne öyle hep canımı sıkma, kes sesini tripleri
Gözünü aç bence bu kadar küçük olaydan iletişimi kesiyorsa başka bir şey bile çıkabilir altından normal değil
Dün rest çektim sen ayrılık istiyosun dedim bu kavgaya bu sinir çok fazla dedim laf cambazligi yapma sen beni tahrik etmeyi bırak zaten Hiç bişey olmamış gibi devam eder falan dedi

Sinirli yapısı var diyip ergen hareketlerini görmezden geliyorsunuz. Her çağırdığında gitmek zorunda değilsiniz. Ne diye bu kadar arayıp hala egosunu şişiriyorsunuz. Sevgi de bir yere kadar. Sizin durumunuza benzer durum yaşadı arkadaşım şimdi Boşandılar. Kimseye kendinizden fazla değer vermeyin.

Genetik olarak sinir var onda iyiykeniyiyiz

Deniyorum atmiyorum ama oda atmıyor ayrılık mu istiyosun diyorum saçma sapan konuşup daha çok canımı sıkma diyor ben napicagimi bilmiyorum

genetik olarak sinir hmmm sevgilin haklı o halde... ne diyelim sevgilinin egosunu sisirmye devam et o zaman. Madem kendine deger vermiyorsun yapacak bisey yok ccanım sevgilin hic vermez o degeri sana.

ayyy sunların totosunu neden kaldırıyorsunuz anlamıyorum .. Bırak o gelsın nıye sen gıdıyorsun yanı .. Hasbamdaki havalara bak sinirliymiş:KK45::KK12:

sahip köle fantazisi mi yapıyorsunuz yaşlar kaç?:KK53::KK53::KK53:
Bende aynı siz gibi düşündüm.Hakim ve itaaatkar şu ünlü kitap serisinde ki gibi yemek yediğinin kontrol etmeler keski konuşmalar.Konu sahibi arkadaşım hiçbir kimseye kendinizden fazla değer vermeyin şimdi böyle ise ilerde kimbilir neler olur.Unutmayın ki herşey karşılıklı sevgi ve saygı en önemli olan...

Bu genetik sinir ilerde daha cok canını sıkar.. dikkat et canım şiddete dönüşmesin. 22 yaşındasn bu neyin bağlılığı allah aşkına biraz mantikli ol ya genetik sinir hic gecer mi bi düşün ya.. genetik olunca maalesef haklı olmuyor kendisi. Kendini bununla avutma o kadar insan bos konusmuyor emin ol dikkate al bence @yildirimmerwee

Bende aynı siz gibi düşündüm.Hakim ve itaaatkar şu ünlü kitap serisinde ki gibi yemek yediğinin kontrol etmeler keski konuşmalar.Konu sahibi arkadaşım hiçbir kimseye kendinizden fazla değer vermeyin şimdi böyle ise ilerde kimbilir neler olur.Unutmayın ki herşey karşılıklı sevgi ve saygı en önemli olan...
şimdiki gençlik sapıttı adı altında bir sempozyum vereceğimde yıl 2015 taşlanan ilk Türk genci olmaktan korkarım :KK53:

Duramiyorum ama onsuz

e güzelim onsuz durabiliyodun demek ki oruçken istanbula gelmiyim diyebilmişsin. madem birşey söylüyorsun arkasında dur. ertesi gün sana atar yapınca tamam gelicem diye yalvarmakla sadece kendi değerini düşürüyosun. yaptığın çok yanlış. onsuz duramıyorum ne ya.

X