Merhaba, bu siteyi coktandir takip ediyorum ve gercekten cok begeniyorum :)
Benim bi sorum olacakti yardimci olursaniz cok memnun olurum, benim adetlerim düzensiz evet ama bu ay biraz fazla gecikti son adet tarihim 23.09.2013 ve o günden beri adetim gelmedi ve acaba diyorum acaba hamilemiyim diye adetim 7 gün geciktikten sonra idrar testi yaptim negatif cikti sonra bide 13 gün geciktikten sonra yaptim yine negatif cikti o negatifleri görünce umudumu zaten kaybettim ama o günden bu yana hala gelmedi insan bide korkuyor baska birseymi var acaba diye cünkü 27 gün oldu adetim gelmeyeli bugün doktora gitcem bakalim ne dicek dua edin kizlar cok istiyorum bi bebegim olsun Allahim isteyen herkese versin insallah 1 senelik evliyim bi kac aydir bebek icin ugrasiyoruz bakalim hayirlisi :) burada belirtiler olarak siddetli kasik agrim sanki adet olacakmis gibi hatta ara ara adetim geldi herhalde diye tuvalete gidiyorum ve bacak agrimda cok karnimda cok agriyor hepsi adet belirtleri gibi ve sol kasigim saga göre sis ve sert gibi gögüslerimde sisti ve sertlesti dün cok az beyaz akintim vardi sivi olarak ama cok az ... ama sivi degilde kuru akintim cok asiri oluyor nedir bilmiyorum sizce hamilemiyim ?? bugün doktora gitcem ama gitmeden önce sizinle bi paylasiyim dedim bakalim artik cok heycanliyim insallah hamileyimdir dualarinizi bekliyorum :)
cnm gebelik olsaydı yaptığın testlerde çıkardı.Bukadar uzun zaman olmamanın başka sebebi olabilir.Doktora gideceğini söylemişsin zaten en sağlıklı bilgiyi o verecektir sana.İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamile olduğunu öğrenirsin.