- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 34
-
- Konu Sahibi okyanus_es
Nisanlimdan ayrildim kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir uçurumdan aşağı düştüm kendimi boşlukta hissediyorum nerden başlayacağımi bilmiyorum
nişanlıdan ayrılmak bu hayattaki en kolay seylerden biri sanırım cnm hemen kalk silkelen ve hayatın tadını cıkarNisanlimdan ayrildim kendimi çok kötü hissediyorum sanki bir uçurumdan aşağı düştüm kendimi boşlukta hissediyorum nerden başlayacağımi bilmiyorum
kesnlikle arkadasa katılıyorum bnce dua etBosanmaktan iyidir nişan atmak daha çabuk belli etmiş kendisini hadi bide evlenip çocuk olduktan sonra anlasaydin o daha zor olacaktı
kolay evet ama nerden başlayacağımı bilmiyorumnişanlıdan ayrılmak bu hayattaki en kolay seylerden biri sanırım cnm hemen kalk silkelen ve hayatın tadını cıkar
amin sağolun teşekkr edermAcınız hemen gecmez ama zaman onu hafifleticek, zamanla hayatına baskaları giricek cıkıcak ve hayatın akısına kendini bırakıcaksın umarım hakkında hayırlısı olur ama her sey bir gün biter bu düzene alısmamız lazım
şimdi su dk basla işte cnm böyle düşünmen bile kara kara vakit kaybı bnce bırak..calısıyormusun okuyormusun ne yapıyorsun meselakolay evet ama nerden başlayacağımı bilmiyorum
hayır ben attım daha fazla dayanamadım beni değersiz görmesine üzmesinesebeb neydi neden ayrıldınız karşı taraf mı attı nişanı ?
dışardan okuyorum sosyal hizmetler çalışmıyorumşimdi su dk basla işte cnm böyle düşünmen bile kara kara vakit kaybı bnce bırak..calısıyormusun okuyormusun ne yapıyorsun mesela