Yardim edin kizlar, bana bir akil verin

Canım benim bana düşmez belki ama inancın İslamasa alkolün tüm kötülüklerin sahibi olduğunu zaten biliyoruz. Sağlığa olan zararı beyindeki neron hücrelerine olan zararı ve hatta asıl konumuz spermlerine erkeklik hormonuna zararı çok aşikar bir durum elinden geleni eşin ve yuvan için yapabilirsin seni seven bir eşse zaten seni dinleyecek hak verecektir umarım düzelirsiniz bunu cani gönülden isterim

Oralla boşaltmayın bir noktadan sonra birleşerek devam etmeyi deneseniz?

ama bence bu geçici, asıl çözüm cinsel terapiye gitmek olacak sizin için. Alkol cidden etkiliyor olabilir, yaş ilerledikçe bünyeye etkisinin öncekinden ağır olmadı olağan,

Canım ben de alkol alınca daha iyi olur diye düşünüyordum öyle sanıyordum ama öyle değilmiş ever ereksiyon sorunu yaşıyorlar alkol alınca ayrıca daha gençken bunu tolere edebiliyordur ama şimdi alkol engelliyor olabilir her gün eve bu şekilde gelmesi bence asıl sorun önce onu çözün. Direkt uyarınca ereksiyon oluyordur ama eskisi kadar çabuk değildir diye düşünüyorum.

alkol alınca benim eşim daha çok istekli olur daha güzel geçer

eşiniz kilonuzla alakalı bir sorun yaşıyor olabilir zayıflamayı deneyin kendinizde değişiklik yapın ilgisini çekin bakalım.

herşeyi biz kadınlar yapıyoruz evet ama napalımm yuvayı dişi kuş yapıyor işte

Alkolün uzun vadedeki etkileri daha da farklı oluyor. Ilk zamanlar bende alkol aldığında 4 × 4 luk olduğunu düşünüyordum ancak, Duzenli alkol alan biriyle yani her gün alkol alan biriyle haftada 1 2 kez alkol alan biri aynı olmuyor maalesef. Benim eşim her gece sarhoş bugun konustuk. Sorunun tamamen alkol.oldugunu o da kabul etti. Bana gelince evet kilom biraz fazla. Ama aldığım kilo tamamem geçiririm ameliyatla alakalı. Kortizon vs. Ona rağmen diyete basladim 3 kilo verdim bile ama biz alkol sorununu çözemediğimiz sürece ne çocuk sahibi olabileceğiz ne de iliskimiz düzene girecek. Bakalim hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…