• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin kizlar, bana bir akil verin

Yok aldatma konusunda bir şüphem yok. Esimin durustlugune guvenim sonsuz. Esimin is yeri evimizin karsısında, disarisi nedir bilmez. 3 te işten çıkar , 3 u 5 geçe evinde olur. Içerse de sofrasini hazirlarim evinde içer. Uzun vade ve sürekli alkolün etkisi diye düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi zaten sizana kadar içiyor. Zamanla da araya giren soğukluk. Yine görev bana düşüyor ama benim de gücüm yok. Inşallah düzelir
Canım benim bana düşmez belki ama inancın İslamasa alkolün tüm kötülüklerin sahibi olduğunu zaten biliyoruz. Sağlığa olan zararı beyindeki neron hücrelerine olan zararı ve hatta asıl konumuz spermlerine erkeklik hormonuna zararı çok aşikar bir durum elinden geleni eşin ve yuvan için yapabilirsin seni seven bir eşse zaten seni dinleyecek hak verecektir umarım düzelirsiniz bunu cani gönülden isterim

Oralla boşaltmayın bir noktadan sonra birleşerek devam etmeyi deneseniz?

ama bence bu geçici, asıl çözüm cinsel terapiye gitmek olacak sizin için. Alkol cidden etkiliyor olabilir, yaş ilerledikçe bünyeye etkisinin öncekinden ağır olmadı olağan,

Aslında evliligimle ilgili çok ciddi sorunlarım varmis da ben nedense hep iyiye yormuşum. Bugun dinledigim bir şarkıyla ne kadar kötü durumda olduğunu farkettim . 35 yaşındayım , eşim 45. 8 senedir beraberiz. 6 senedir evliyiz . Kendi acımdan büyük bir askla evlendiğimi söyleyebilirdim bugüne kadar . Ama aşk olsaydı 6 yılda bu kadar tükenir miydi ?

Kocamla 2 yıl beraber yaşadık. 6 yıldır da evliyiz. Ilk 5 sene herşey mükemmeldi. Çok düzgün bir hayatımız vardi. Ama son 3 yıldır bıçak gibi kesildi Hersey. 3 yilda birlikteligimizin sayisi 20 yi gecmez. Ama çoğunlukla birliktelik yaşamıyoruz. Ya orl ya da mstrbsyonla bitiyor. Gerçek bir ilişki belki de 1 yıldan daha aşkın süredir yaşamıyoruz hatırlamıyorum bile :KK43: herşey kadında bitiyor dedim bende büyük çoğunluğun düşündüğü gibi. Elimden geleni fazlasıyla yaptim. Belki 150 belki 200 belki 300 kez giyinip kuşanıp hazırlandım kocama. Ama her defasında dur aşkım kötüyüm gece cok ictim erksyon olamiyorum cevabını ala ala son 1 yildir ben de biraktim artik koyverdim herseyi. Sev*şmk angarya gibi gelmeye basladi. Kocamı öperek m*stürbasyon yapmak daha cazip gelmeye başladı. Bu arada kocamin alkol problemi var. Her gece icer 5 -6 bira. Kocama sorsam bütün sorun onun alkolü. Surekli aksamdan kalma olmasi. Ama benim kocam ilk 5 senede içiyordu. Bu hiç-bir zaman bizi etkilememiş, hatta daha da ateslendirmisti. Ben 1.78 boyunda 94 kilo bir kadınım. Daha da üzerine gittigimdeyse sana 50 kere zayıfla dedim zayıflamadın diyor. Ama ben evlendiğimde de 89 kiloydum. Son 3 yılda artik koyverdigim icin aldigim 5 kilo mu bu kadar etkiledi hayatımızı? Bunu ona da sordugumda hayir bu etkilemedi sorun ne bilmiyorum diyor. O ereksiyon olamadığını iddia ediyor. Ama böyle bir durum yok. Yani ne bileyim ona da birliktelikten cok or*l seks daha cazip geliyor galiba. O zaman da herhangi bir ereksiyon sorunu yaşamiyor. Cnsllkten soğudu diyorum ama 7 -24 p*no izleyebilecek düzeyde bir adam. Bilmiyorum ne yapacağımı? Kocamı seviyorum o da beni seviyor eminim . Gün için de en az 4- 5 kez konusuruz. Her fun birbirimize sevgimizi dile getiriz. Sarilmadan kesinlikle uyuyamayız. Ama bugün sevgiye ac olduğumu hissettim . Kocam olmazsa ne olur ? Düşüncesinden korkmadığını farkettim . Nasil duzelicez ne olacak bilmiyorum :KK43:
Canım ben de alkol alınca daha iyi olur diye düşünüyordum öyle sanıyordum ama öyle değilmiş ever ereksiyon sorunu yaşıyorlar alkol alınca ayrıca daha gençken bunu tolere edebiliyordur ama şimdi alkol engelliyor olabilir her gün eve bu şekilde gelmesi bence asıl sorun önce onu çözün. Direkt uyarınca ereksiyon oluyordur ama eskisi kadar çabuk değildir diye düşünüyorum.

alkol alınca benim eşim daha çok istekli olur daha güzel geçer

eşiniz kilonuzla alakalı bir sorun yaşıyor olabilir zayıflamayı deneyin kendinizde değişiklik yapın ilgisini çekin bakalım.

herşeyi biz kadınlar yapıyoruz evet ama napalımm yuvayı dişi kuş yapıyor işte

Alkolün uzun vadedeki etkileri daha da farklı oluyor. Ilk zamanlar bende alkol aldığında 4 × 4 luk olduğunu düşünüyordum ancak, Duzenli alkol alan biriyle yani her gün alkol alan biriyle haftada 1 2 kez alkol alan biri aynı olmuyor maalesef. Benim eşim her gece sarhoş 😢 bugun konustuk. Sorunun tamamen alkol.oldugunu o da kabul etti. Bana gelince evet kilom biraz fazla. Ama aldığım kilo tamamem geçiririm ameliyatla alakalı. Kortizon vs. Ona rağmen diyete basladim 3 kilo verdim bile😀 ama biz alkol sorununu çözemediğimiz sürece ne çocuk sahibi olabileceğiz ne de iliskimiz düzene girecek. Bakalim hayırlısı olur inşallah.

Back