• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin kizlar, bana bir akil verin

estrese

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
12
0
286
İstanbul
Aslında evliligimle ilgili çok ciddi sorunlarım varmis da ben nedense hep iyiye yormuşum. Bugun dinledigim bir şarkıyla ne kadar kötü durumda olduğunu farkettim . 35 yaşındayım , eşim 45. 8 senedir beraberiz. 6 senedir evliyiz . Kendi acımdan büyük bir askla evlendiğimi söyleyebilirdim bugüne kadar . Ama aşk olsaydı 6 yılda bu kadar tükenir miydi ?

Kocamla 2 yıl beraber yaşadık. 6 yıldır da evliyiz. Ilk 5 sene herşey mükemmeldi. Çok düzgün bir hayatımız vardi. Ama son 3 yıldır bıçak gibi kesildi Hersey. 3 yilda birlikteligimizin sayisi 20 yi gecmez. Ama çoğunlukla birliktelik yaşamıyoruz. Ya orl ya da mstrbsyonla bitiyor. Gerçek bir ilişki belki de 1 yıldan daha aşkın süredir yaşamıyoruz hatırlamıyorum bile :( herşey kadında bitiyor dedim bende büyük çoğunluğun düşündüğü gibi. Elimden geleni fazlasıyla yaptim. Belki 150 belki 200 belki 300 kez giyinip kuşanıp hazırlandım kocama. Ama her defasında dur aşkım kötüyüm gece cok ictim erksyon olamiyorum cevabını ala ala son 1 yildir ben de biraktim artik koyverdim herseyi. Sev*şmk angarya gibi gelmeye basladi. Kocamı öperek m*stürbasyon yapmak daha cazip gelmeye başladı. Bu arada kocamin alkol problemi var. Her gece icer 5 -6 bira. Kocama sorsam bütün sorun onun alkolü. Surekli aksamdan kalma olmasi. Ama benim kocam ilk 5 senede içiyordu. Bu hiç-bir zaman bizi etkilememiş, hatta daha da ateslendirmisti. Ben 1.78 boyunda 94 kilo bir kadınım. Daha da üzerine gittigimdeyse sana 50 kere zayıfla dedim zayıflamadın diyor. Ama ben evlendiğimde de 89 kiloydum. Son 3 yılda artik koyverdigim icin aldigim 5 kilo mu bu kadar etkiledi hayatımızı? Bunu ona da sordugumda hayir bu etkilemedi sorun ne bilmiyorum diyor. O ereksiyon olamadığını iddia ediyor. Ama böyle bir durum yok. Yani ne bileyim ona da birliktelikten cok or*l seks daha cazip geliyor galiba. O zaman da herhangi bir ereksiyon sorunu yaşamiyor. Cnsllkten soğudu diyorum ama 7 -24 p*no izleyebilecek düzeyde bir adam. Bilmiyorum ne yapacağımı? Kocamı seviyorum o da beni seviyor eminim . Gün için de en az 4- 5 kez konusuruz. Her fun birbirimize sevgimizi dile getiriz. Sarilmadan kesinlikle uyuyamayız. Ama bugün sevgiye ac olduğumu hissettim . Kocam olmazsa ne olur ? Düşüncesinden korkmadığını farkettim . Nasil duzelicez ne olacak bilmiyorum :(

Sadece cinsellik yönünden mi eksikliğin var yoksa tamamen bir değişiklikmi söz konusu

Aslında evliligimle ilgili çok ciddi sorunlarım varmis da ben nedense hep iyiye yormuşum. Bugun dinledigim bir şarkıyla ne kadar kötü durumda olduğunu farkettim . 35 yaşındayım , eşim 45. 8 senedir beraberiz. 6 senedir evliyiz . Kendi acımdan büyük bir askla evlendiğimi söyleyebilirdim bugüne kadar . Ama aşk olsaydı 6 yılda bu kadar tükenir miydi ?

Kocamla 2 yıl beraber yaşadık. 6 yıldır da evliyiz. Ilk 5 sene herşey mükemmeldi. Çok düzgün bir hayatımız vardi. Ama son 3 yıldır bıçak gibi kesildi Hersey. 3 yilda birlikteligimizin sayisi 20 yi gecmez. Ama çoğunlukla birliktelik yaşamıyoruz. Ya orl ya da mstrbsyonla bitiyor. Gerçek bir ilişki belki de 1 yıldan daha aşkın süredir yaşamıyoruz hatırlamıyorum bile :( herşey kadında bitiyor dedim bende büyük çoğunluğun düşündüğü gibi. Elimden geleni fazlasıyla yaptim. Belki 150 belki 200 belki 300 kez giyinip kuşanıp hazırlandım kocama. Ama her defasında dur aşkım kötüyüm gece cok ictim erksyon olamiyorum cevabını ala ala son 1 yildir ben de biraktim artik koyverdim herseyi. Sev*şmk angarya gibi gelmeye basladi. Kocamı öperek m*stürbasyon yapmak daha cazip gelmeye başladı. Bu arada kocamin alkol problemi var. Her gece icer 5 -6 bira. Kocama sorsam bütün sorun onun alkolü. Surekli aksamdan kalma olmasi. Ama benim kocam ilk 5 senede içiyordu. Bu hiç-bir zaman bizi etkilememiş, hatta daha da ateslendirmisti. Ben 1.78 boyunda 94 kilo bir kadınım. Daha da üzerine gittigimdeyse sana 50 kere zayıfla dedim zayıflamadın diyor. Ama ben evlendiğimde de 89 kiloydum. Son 3 yılda artik koyverdigim icin aldigim 5 kilo mu bu kadar etkiledi hayatımızı? Bunu ona da sordugumda hayir bu etkilemedi sorun ne bilmiyorum diyor. O ereksiyon olamadığını iddia ediyor. Ama böyle bir durum yok. Yani ne bileyim ona da birliktelikten cok or*l seks daha cazip geliyor galiba. O zaman da herhangi bir ereksiyon sorunu yaşamiyor. Cnsllkten soğudu diyorum ama 7 -24 p*no izleyebilecek düzeyde bir adam. Bilmiyorum ne yapacağımı? Kocamı seviyorum o da beni seviyor eminim . Gün için de en az 4- 5 kez konusuruz. Her fun birbirimize sevgimizi dile getiriz. Sarilmadan kesinlikle uyuyamayız. Ama bugün sevgiye ac olduğumu hissettim . Kocam olmazsa ne olur ? Düşüncesinden korkmadığını farkettim . Nasil duzelicez ne olacak bilmiyorum :(
kadin isterse goruntusunu de degistrin ona inat kilo verin ama gercek sevgiyse olmamsi lazim belki erkeklerin yasiyla alakalidir

Yok onlarda hic bir sorun yok. Diyorum ya sarilmadan uyuyamayız. Günde 4 -5 kez konusuruz. Ahtapot gibi sarılır uyuruz birbirimize 🤣 ama cinsellikle ilgili bir sorunu ikimizin de olmamasına rağmen artik birlikte olmuyoruz. Olamıyoruz :(

kadin isterse goruntusunu de degistrin ona inat kilo verin ama gercek sevgiyse olmamsi lazim belki erkeklerin yasiyla alakalidir
Görüntümle ilgili ciddi bir sorunum da yok. Bir şirkette yönetici yardımcısı ve finans yönetmeniyim . Görüntüme de gayet dikkat ederim. Bakımlıyımdır da. Diyete basladim ama hevesim yok. Yani o kadar koyvermişim ki kendimi onu yapacak motivasyonu bulamiyorum kendimde. Kendim icin yapmalıyım ilk önce evet ama gücüm yok

Yok onlarda hic bir sorun yok. Diyorum ya sarilmadan uyuyamayız. Günde 4 -5 kez konusuruz. Ahtapot gibi sarılır uyuruz birbirimize 🤣 ama cinsellikle ilgili bir sorunu ikimizin de olmamasına rağmen artik birlikte olmuyoruz. Olamıyoruz :KK43:
belkide cinsel bir rahatsızlığı var bilmediğin tek çaren onu bu konuda açman olacak ve p*rno izleyen bir birey eşiyle zevk almayabiliyor tıbbende açıklandı beyin onu istiyor eşini değil

Orala bir dönem ara verseniz nasıl olur?
Ay bilemedim tuhaf bir konuymuş..

belkide cinsel bir rahatsızlığı var bilmediğin tek çaren onu bu konuda açman olacak ve p*rno izleyen bir birey eşiyle zevk almayabiliyor tıbbende açıklandı beyin onu istiyor eşini değil
Ona sorduğumda toparlayabilmek icin olduğunu söylüyor. Eski isteğimizin kalmadığının o da farkında. Neydi ne olduk diye kendisi de hayiflaniyor. Inanıyorum cunku eşimin yalan soylemeyecegine güvenim tam.

Ona sorduğumda toparlayabilmek icin olduğunu söylüyor. Eski isteğimizin kalmadığının o da farkında. Neydi ne olduk diye kendisi de hayiflaniyor. Inanıyorum cunku eşimin yalan soylemeyecegine güvenim tam.
Anladım canım seni iyi hissettirecek tek insan o

Olmazsa ne olur derken : Hani kimi insanlar olmazsa olmazdir ya da insan sevdigini kaybetmekten korkar. Üzerine titrer , eli ayağına dolaşır. Dusuncesi bile korkutur. O duygunun eksik olduğunu farkettim, eskisi kadar eşimi kiskanmadigimi , eskisi kadar merak etmedigimi farkettim. Benim annemi kaybettigim donem esimle tanistik. Belki de O yüzden ya bir gün eşim yanimda olmazsa sudan çıkmış baliga dönerim derdim hep. Kaybetmekten korktuğum için de her attigim adimi onu da dusunerek atardim ki olmasi gereken de bu elbette.. esim de oyleydi . Şimdi daha bencil davrandigimizi farkettim. Yani sevgim bitti demiyorum, elbette ki seviyorum. Ama eskisi kadar aşık olmadigimi hissediyorum.

Bence içki ve ereksiyon meselesi yalan.benim eşimden içer.içtiği geceler beni özellikle rahat bırakmaz birlikte olmadan yatıp uyumaz yani.erkekler içince daha istekli oluyor.ama kişiden kişiye değişir mi onu bilemem ama bu kadar uzun süren isteksizlik normal bir erkek için inanın imkansız.

Bence içki ve ereksiyon meselesi yalan.benim eşimden içer.içtiği geceler beni özellikle rahat bırakmaz birlikte olmadan yatıp uyumaz yani.erkekler içince daha istekli oluyor.ama kişiden kişiye değişir mi onu bilemem ama bu kadar uzun süren isteksizlik normal bir erkek için inanın imkansız.
Benim esim de ilk 5 sene öyleydi. Kesinlikle rahat birakmazdi. Ama son 3 yildir boyle. Ama bir de benim esimin soyle bir durumu var. Sizana kadar icer. Ve nerede içiyorsa orda sızar gece uyanır yatağa gelir. Önceden bizde böyle değildik. Hatta biz ilk 5 yil baska bir evde yasiyorduk. Maddi durumumuz da cok iyi degildi. Sikintilarimiz coktu. Ona ragmen gayet iyiydik. Ama simdi 4 ×4 luk yasamamiza ragmen nedense bu hale geldik :( Şu an işi de yoğun. Yaşı da 45 oldu. Bilmiyorum kafam çok karışık. Düzeltmek istiyorum ama diyorum ya defalarca denedim. Reddedilince, halim yok deyince gururum kırılıyor. Bu defa son 1 yıldır bende de isteksizlik başladı. Angarya gibi geliyor:(

Benim esim de ilk 5 sene öyleydi. Kesinlikle rahat birakmazdi. Ama son 3 yildir boyle. Hatta biz ilk 5 yil baska bir evde yasiyorduk. Maddi durumumuz da cok iyi degildi. Sikintilarimiz coktu. Ona ragmen gayet iyiydik. Ama simdi 4 ×4 luk yasamamiza ragmen nedense bu hale geldik :KK43: Şu an işi de yoğun. Yaşı da 45 oldu. Bilmiyorum kafam çok karışık. Düzeltmek istiyorum ama diyorum ya defalarca denedim. Reddedilince, halim yok deyince gururum kırılıyor. Bu defa son 1 yıldır bende de isteksizlik başladı. Angarya gibi geliyor:KK43:
Erken antrapoz dönemi de olabilir yaşı ilerledikçe , ihanetten şüpheniz yoksa eğer sağlıksal bir durumdur kendini yetersiz görebilir

Erken antrapoz dönemi de olabilir yaşı ilerledikçe , ihanetten şüpheniz yoksa eğer sağlıksal bir durumdur kendini yetersiz görebilir
Yok aldatma konusunda bir şüphem yok. Esimin durustlugune guvenim sonsuz. Esimin is yeri evimizin karsısında, disarisi nedir bilmez. 3 te işten çıkar , 3 u 5 geçe evinde olur. Içerse de sofrasini hazirlarim evinde içer. Uzun vade ve sürekli alkolün etkisi diye düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi zaten sizana kadar içiyor. Zamanla da araya giren soğukluk. Yine görev bana düşüyor ama benim de gücüm yok. Inşallah düzelir

Son düzenleme:
Back