- 22 Nisan 2015
- 160
- 2.130
- 33
- Konu Sahibi name of love
-
O ne ki??
geçmiş olsun umarım şifa bulur ve bebeğine kavuşursun
Ilk defa duydum bu rahatsızlığı. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah
geçmiş olsun. erkeklerde kısırlık yazmış nette. bayanlarda da mı oluyormuş.
30 bin doğumdan birinde görülüyormuş. sizin gibi birini bulmakta zordur. takibinizin yapan doktorla görüşseniz, sizin gibi olan kişilerle irtibata geçmiş olursunuz.
ilk defa duydum
ALLAH gönlünüze göre versin inş.[/QUOT
Teşekkür ederim Allahım hakkimizda olanin hayirlisini verir umarim
geçmiş olsun Türkiye de sizinle aynı durumda olan bir çok insan var organları ters tarafta olan yani muhakkak birileri doğurmuştur iyi araştırıp bu işlemi daha önce yapmış bir doktor bulursanız sorun yaşamazsınız sanırım...hamile kalma aşaması da tüp bebekle ise yine daha önce bu işlemi sizin gibi birine yapmış bir yere gitmeye çalışın..umarım maddi imkanınız vardır..
ee benim bi yengemin öyle dediler tüm organları tersmiş ve hiç bir rahatsızlığı yok hatta 2 tane çocuğu var
tam net bilmiyorum ama ailemden duyduğum iç organları sağda olanlar solda solda olanlar sağda kalp vs. hepsi tersmişBilmem sadecee kalp degil demi ters olan?. Kartagener sendromi var dedilermi ? Yada çocuğun olmaz demisler mi ic organlarin ters derken?
Vücuttaki tüycüklerinizde hareket sorunu var, yollarınız açık olsa bile doğru yere yumurta iletimi problemli. Devlet ücretsiz tüp bebek imkanı sağlıyorken niye öcüymüş gibi davranıyorsunuz ki bu tedavi yöntemine? İnşallah hamile kalmanız, gebelik süreciniz, doğumunuz hepsi sorunsuz olur. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?