• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardım edin kafayı yiyeceğim

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
mirmirmirmirslmmm herkeze yeni katildim araniza ve benimde bir sorunum var hollandada yasiyorum ve kuafure gittim ama istedigim rengi boyayan yok daha dogrusu evlendim baska sehire geldim eski serede 1 saat sac icinde gidemiyorum iste istedigim renk fulden uras gulsen 50 sarisdaki sac rengi o tonlardaki rengi bileniniz varmi dedim belki kuafur olaniniz vardir simdiden saolunnn

Son düzenleme:
benim gülşenin saç rengi çok hoşuma gidiyo ama malesef rengi tam olarak bilmiyorum bilmiyorumkismile

platin sarı demek istiyosun sanırım ..........bende ondan istiyorum çünkü birkaç kuaföre sordum dediğin rengi hepsi platin sarı dedi .........boyam aksın bende yaptırcam inşallah.....

platin sarı demek istiyosun sanırım ..........bende ondan istiyorum çünkü birkaç kuaföre sordum dediğin rengi hepsi platin sarı dedi .........boyam aksın bende yaptırcam inşallah.....

simdiki sacimda ust kismi platin ama altta rofle vardi bende ara ara biraz koyu kalmis bunuda yok edemiyor delirdim bikere sacimi grey renge boyadi yaa evet o renk onun bir tanidigi erkek kuafur varmisboyle italyada defileler icin sac yapiyomus ben bakarim istedigini biliyorum demis bende istedigim sac rengin resmini cektim gostercem

simdiki sacimda ust kismi platin ama altta rofle vardi bende ara ara biraz koyu kalmis bunuda yok edemiyor delirdim bikere sacimi grey renge boyadi yaa evet o renk onun bir tanidigi erkek kuafur varmisboyle italyada defileler icin sac yapiyomus ben bakarim istedigini biliyorum demis bende istedigim sac rengin resmini cektim gostercem

hım renk farklılığı olmuş ...........:hulya:benim eski saçımda öyleydi platine yakın sarıydı aralarıda soğan kabuğu gibi turunculuydu naptıysam düzelttiremedim saçımı koyu renge boyamak zorunda kaldım öyle gezmemek için şimdide kurtulamıyorum bende koyu saçtan inşallah düzgün yapan bi kuaför bulur tam platin sarısı olurum bilmiyorumkismile

hım renk farklılığı olmuş ...........:hulya:benim eski saçımda öyleydi platine yakın sarıydı aralarıda soğan kabuğu gibi turunculuydu naptıysam düzelttiremedim saçımı koyu renge boyamak zorunda kaldım öyle gezmemek için şimdide kurtulamıyorum bende koyu saçtan inşallah düzgün yapan bi kuaför bulur tam platin sarısı olurum bilmiyorumkismile

okadar fa yoktaa bir resim koyamadimki buraya koyudada degil ama ben goruyorum ya:)

Back