• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin içimi dökmeye ihtiyacım var lütfen :(

Acaba sabredebilir miydim ya da normal miydi gibi endişelere kapılıp kendinizi suçluyorsanız kesinlikle vazgeçin bu düşünceden. Kimse kimseye hoşlanmadığı bir şeyi yapamaz, yaptırmayın zaten. Bunlar karşılıklı rızayla olur, boşanmanız isabet olmuş. Kendinizden şüphe etmeyin ve iletişimi kesin.

Yorum yazdım ama inanın bunun yaptığına içim soğumuyor
Sapık ruhlu insancık
Zaten ayrılmışsınız
Üstünede Birde evlenin mis, gitsin kendisi ne halt yerse yesin

Boşanmışsınız ne iyi işte.
Dert edecek bişey yok artık.

Çok iğrenç...
Çok....
Yani gerçek olmamasını diliyorum.
Yoksa "Allah belasını versin" çünkü

Acaba sabredebilir miydim ya da normal miydi gibi endişelere kapılıp kendinizi suçluyorsanız kesinlikle vazgeçin bu düşünceden. Kimse kimseye hoşlanmadığı bir şeyi yapamaz, yaptırmayın zaten. Bunlar karşılıklı rızayla olur, boşanmanız isabet olmuş. Kendinizden şüphe etmeyin ve iletişimi kesin.
Evet aynen öyle yapıyorum. Ortada bişey yoktu diyince bu düşünceye kapılıyorm. Çok teşekkür ederim

Evet aynen öyle yapıyorum. Ortada bişey yoktu diyince bu düşünceye kapılıyorm. Çok teşekkür ederim
Tabii öyle diyecek eski kayınvalideniz. O çocuğu yetiştiren o. Aile geleneği böyle muhtemelen. Kayınpederiniz de öyledir diye düşünüyorum. Bu geleneğin içine bir de çocuk yapsaydınız vay hâline!

Niye fake olarak dusunuyosunuz
Bilmiyorum böyle bir konuyu bu kadar net anlatabilmek tuhaf geldi açıkçası bana.. gerçek hayatta böyle bi sey yasansa değil buraya yazmak hafızasına reset atmak ister insan diye düşünüyorum.

Mrb arkadaşlar. Ben evlendim ve esim ilk günden itibaren ilişki sırasında benim çevremdeki insanları hayal etti keşke şuan o olsaydı şu olsaydı gibi. Arkadaşlarımı kuzenlerimi. Yapma soyleme diye ağladım yalvardım ama yine devam etti diyosam nevar bunda duymayıver derdi ve ailesine söyledim anneside gidip yapmadiktan sonra nolcak boşver dedi ve ben daha fazla dayanamadım ve yalancılik ve evde geçinememe gibi sebeplerde eklenince bosandim. Beni de iş yerindeki doktorla düşünüyodu bugün sizi Mehmet bey...... Diyodu afedersiniz. Siz olsanız katlanır miydiniz böyle bir duruma. Oral ve anal sexede zorluyodu ve kendi dokunmuyodu tiksiniyorum diye. Beni sucluyi sen hep gittin kabullenmedin diyo ortada bisey yoktu diyo
En iyisini yapmışsın asla katlanilcak şey değil darısı biz boşanma arefesinde olanlara

Back