- 2 Şubat 2018
- 343
- 182
- 33
- Konu Sahibi Hepniyeben
Fetva vermek gibi olmasın ama birisini izni olmadan o şekilde hayal etmek özel yerlerini falan haram ki İslam'da. İğrenç Allah kimsenin başına vermesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi tesekteş ederimTövbeler olsun
Bacım boşanmış kurtulmuşsun artık iletişim dahi kurma bu sapikla.
Ohh olsun ona çok arar beni cok tesekkur ederimEşin şimdi hayalinde bol bol sevişsin ....
Kazıkla yatar sen sanar artık
Benm kuzenlerimi düşünüyodu ben bidaha onların yanına nasıl götürürüm ki onu dimiFetva vermek gibi olmasın ama birisini izni olmadan o şekilde hayal etmek özel yerlerini falan haram ki İslam'da. İğrenç Allah kimsenin başına vermesin.
Evlenmeden önce yatakta napicagini nerden bilebilirdimkiNe guzel iste kardes bosanmissin.Seyi merak ettim evlenmeden once boyle degildi de evlendiginiz gun itibari ile mi boyle oldu yani ilginccc
salı gününden bugüne boşandınız mı ne çabuk[/QUOSali ne alaka
Fake niye oluyum ki Allah AllahFake misiniz? Yeni üyelik ,bu konu falan? Boşanmışsınız ,bir sapıktan kurtulmuşsunuz,gerçekseniz,şükür namazı kılıp,bir kurban kesin
Teşekkür ederim beni rahatlatiyosunuzBiz olsak katlanmazdık efendim sizin de katlanmamanız iyi olmuş böyle bir iğrençliğe . Buradan kendisinin ailesinin de suratına tüküreyim.
Aynen öyle ya bende anlamadım nasl sapiklikAllah yardımcınız olsun öncelikle. Kolay olmamıştır mutlaka ama çok iyi yapmışsınız. Afedersiniz ama hayvanlar kıskanıyo eşini bu adamlar kıskanmıyo anlamıyorum. Sapkınlık hastalık bana göre.
Yav he he. Diyormuş boşanmışsın. Eee? Daha niye görüşüyon? Kendini suçlu görür gibi konu açıyorsun. Tövbestafurullah.Nevar bunda diyodu bana bunu normalleştirmeye çalışırdi
Beni suçladığı için sorma gereği duyuyorum ben sabretmemisimBoşanmış gitmissiniz neyi merak ediyorsunuz?
Ya çok korkunç bir şey hem kul hakki hem sapıklık oluyor hem sana sadakatsizlik, saygısızlık her şey var bunda. Allah yardımcınız olsunBenm kuzenlerimi düşünüyodu ben bidaha onların yanına nasıl götürürüm ki onu dimi
Şaşırmadan okudum.Aynen öyle ya bende anlamadım nasl sapiklik
Sabretsen mukafatin ne olacakmış? Kim suçluyor seni?Beni suçladığı için sorma gereği duyuyorum ben sabretmemisim
boşanmış kurtulmuşsun işte konuyu açmandaki amaç ne hepimiz hakeret edip bu sapık yüzünden günahamı girelim. neye yardım edicez yardım etcek bişey mi var
Ben daha önce koni açmadımsalı günü açtığınız konuda boşanmaya karar verdiğinizi yazmışsınız..
o alaka..