• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin içimi dökmeye ihtiyacım var lütfen :(

Mrb arkadaşlar. Ben evlendim ve esim ilk günden itibaren ilişki sırasında benim çevremdeki insanları hayal etti keşke şuan o olsaydı şu olsaydı gibi. Arkadaşlarımı kuzenlerimi. Yapma soyleme diye ağladım yalvardım ama yine devam etti diyosam nevar bunda duymayıver derdi ve ailesine söyledim anneside gidip yapmadiktan sonra nolcak boşver dedi ve ben daha fazla dayanamadım ve yalancılik ve evde geçinememe gibi sebeplerde eklenince bosandim. Beni de iş yerindeki doktorla düşünüyodu bugün sizi Mehmet bey...... Diyodu afedersiniz. Siz olsanız katlanır miydiniz böyle bir duruma. Oral ve anal sexede zorluyodu ve kendi dokunmuyodu tiksiniyorum diye. Beni sucluyi sen hep gittin kabullenmedin diyo ortada bisey yoktu diyo
Kurtulmussun o pislikten. Bosver onune bak. Cocukda yok sil onu tamamen hayatindan. Seni bir omur kullancakti. Simdikinden cok daha fazla yipranacaktin kurtuldun iste

Başkasının hayaliyle tatmin olup işi bitince seni seviyorum diyodu bide
Çok şey dicem de sen daha fazla üzülme istiyorum ama yaptığı çok çirkin birşey. Boşanmak çok isabetli bir karar olmuş. Konuyu okurken hala evlisin sandım bir ara korktum. Boşandığını okuyunca rahatladım açıkçası

Back