guzel_kiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 15 0 86 38 İstanbul 8 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi guzel_kiz #1 Arkadaşlar anneler günü için anneme ne hediye alacağım bilmiyorum.Siz olsaydınız ne hediye isterdiniz veya annenize ne hediye alırdınız ? yorumlarınızı bekliyorum.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. ( Anneler Günü bölümü bulamadım o yüzden buraya yazdım )
Arkadaşlar anneler günü için anneme ne hediye alacağım bilmiyorum.Siz olsaydınız ne hediye isterdiniz veya annenize ne hediye alırdınız ? yorumlarınızı bekliyorum.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. ( Anneler Günü bölümü bulamadım o yüzden buraya yazdım )
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.169 823 37 8 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi guzel_kiz #2 bir önerim var bölümünde olucaktı başlık
Sileli Hadi Hayırlısı...... Kayıtlı Üye 27 Mart 2009 841 0 96 37 İstanbul 8 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi guzel_kiz #3 canım bu konuyla ilgili başlıklar acıldı,fikirler sunudu. Ben anneme su ısıtıcı alıcam mesela,ıhtıyacı görülsün manasında. sende,çanta,ayakkabı,takı,parfum,kıyafet.... alabılırsın. kadına hedıye almak kolaydır coğu zaman
canım bu konuyla ilgili başlıklar acıldı,fikirler sunudu. Ben anneme su ısıtıcı alıcam mesela,ıhtıyacı görülsün manasında. sende,çanta,ayakkabı,takı,parfum,kıyafet.... alabılırsın. kadına hedıye almak kolaydır coğu zaman