Yardım edin hamile olabilir miyim

Kiz adet görüyorum diyo gormuyorum demiyo. Nesi hamile bunun hamile degil tabiki pskolojiktir o karin sismesi filan gerci ayni psiko. bndede warda ama onunki bariz ortada yani

bebeğim anladım zaten yazdıklarımı bidaha oku istersen inceden inceye ne demek istediğimi anlarsın....

Karşıdan durumun komik gözüktüğünü biliyorum ama insanın içine bi korku girdi mi hemen gitmiyo akılda hep bi acaba oluyo yani

Keske korkacaginiz pisman olacaginiz bu durumu hic yasamamis olsaydiniz boyle biseye kalkmk demek her seyi goze almak demek degil midir? Bu sefr kalmadin rahat ol uzulme ama ya sonra????

Kızlar inanın bana köpek gibi pişmanım bu korku çok illet bişeymiş bidaha asla ama içimden de bu korku acabalr gitmiyo bi türlü ya hamileysem De anlamıyorsam diyorum hep

Kızlar inanın bana köpek gibi pişmanım bu korku çok illet bişeymiş bidaha asla ama içimden de bu korku acabalr gitmiyo bi türlü ya hamileysem De anlamıyorsam diyorum hep

Hamile degilsin..! İlla rahatlayacaksan bir test al idrardan ogren rahatla. Bni yargilama seni de yargiladigi mi sanma ama bir adim atmadan once sonunu mutlaka dusun hayat senin diledigini yap gakat yapatken konu ne olursa olsun ailenide cevrenide kendini de dogru sekilde hesaba kat simdi hamile degilsin peki evlendiginde esine karsi hissedeceklerin bu durumdan dolayi o nolcak? Ya da ahiretin nolcak? Bu yargilamak degil sadece hatirlatmak istedim olan olmus unut gitsin bu sana bi ders vermisse ne mutlu sana. Guzel gunler senin olsun

Sağol B'ni uyardığın için.bn Ocak ilk haftasında idrar testi alıp yaptım tek çizgi çıktı.peki bu evde yapılan testler doğru sonuç veriyor mu??

ne farkeder ki ha tam olmus ha yarim kizlik duruyor olmasi ne farkedr ki giden gitmis olan olmus bosver onune bak ayni seyi yasama yasayacaksan da prezetvatif taktir bu kadar basit

Yaşamayı düşünmüyorum çünkü Ekim'de oldu kaç ay geçti B'nde şüphe hala bitmedi sen hesap et

Yaşamayı düşünmüyorum çünkü Ekim'de oldu kaç ay geçti B'nde şüphe hala bitmedi sen hesap et

anladim seni fakat sunu da anla bu dunya boyutu bunun ahiretide var hatanin neresinden.donsen kar ilk karin hamile kalmamis olman sukret ama devaminin da inlemini al bn sadace olacaklari dedim yanlis anlama elestitmedim yargilamadim

anladim seni fakat sunu da anla bu dunya boyutu bunun ahiretide var hatanin neresinden.donsen kar ilk karin hamile kalmamis olman sukret ama devaminin da inlemini al bn sadace olacaklari dedim yanlis anlama elestitmedim yargilamadim

Yoo asla yanlış anlamıyorum seni böle düşünme haklısın da her söylediğin de bn bu korkuyu yaşamaya ne kadar dayanabilirim o yüzden olmamalı çok şükür allahıma bi kaza olmadı

Yoo asla yanlış anlamıyorum seni böle düşünme haklısın da her söylediğin de bn bu korkuyu yaşamaya ne kadar dayanabilirim o yüzden olmamalı çok şükür allahıma bi kaza olmadı

artik yasamana gerek yok o sikintiyi cunku hamile degilsin unut giysin hic olmadi say bosver kapat bugunden.itibaren konuyu dusuncrsi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…