Kiz adet görüyorum diyo gormuyorum demiyo. Nesi hamile bunun hamile degil tabiki pskolojiktir o karin sismesi filan gerci ayni psiko. bndede warda ama onunki bariz ortada yani
Arkadaş ironi yapmış
Yani mümkün değil hamile olman diyor
Kızlar inanın bana köpek gibi pişmanım bu korku çok illet bişeymiş bidaha asla ama içimden de bu korku acabalr gitmiyo bi türlü ya hamileysem De anlamıyorsam diyorum hep
Hamile degilsin..! İlla rahatlayacaksan bir test al idrardan ogren rahatla. Bni yargilama seni de yargiladigi mi sanma ama bir adim atmadan once sonunu mutlaka dusun hayat senin diledigini yap gakat yapatken konu ne olursa olsun ailenide cevrenide kendini de dogru sekilde hesaba kat simdi hamile degilsin peki evlendiginde esine karsi hissedeceklerin bu durumdan dolayi o nolcak? Ya da ahiretin nolcak? Bu yargilamak degil sadece hatirlatmak istedim olan olmus unut gitsin bu sana bi ders vermisse ne mutlu sana. Guzel gunler senin olsun
Sağol B'ni uyardığın için.bn Ocak ilk haftasında idrar testi alıp yaptım tek çizgi çıktı.peki bu evde yapılan testler doğru sonuç veriyor mu??
Genelde evet hamile degilsin merak etme yani bu arada kac yasindasin
23 yaşındayım Cnm
yasins gore biliyor olmaliydin riski ama o an dusunemedin sanirim saglik olsun
O an düşünmedim bide tam ilişki olmayacağı için rahatım biraz açıkçası
ne farkeder ki ha tam olmus ha yarim kizlik duruyor olmasi ne farkedr ki giden gitmis olan olmus bosver onune bak ayni seyi yasama yasayacaksan da prezetvatif taktir bu kadar basit
Yaşamayı düşünmüyorum çünkü Ekim'de oldu kaç ay geçti B'nde şüphe hala bitmedi sen hesap et
anladim seni fakat sunu da anla bu dunya boyutu bunun ahiretide var hatanin neresinden.donsen kar ilk karin hamile kalmamis olman sukret ama devaminin da inlemini al bn sadace olacaklari dedim yanlis anlama elestitmedim yargilamadim
Yoo asla yanlış anlamıyorum seni böle düşünme haklısın da her söylediğin de bn bu korkuyu yaşamaya ne kadar dayanabilirim o yüzden olmamalı çok şükür allahıma bi kaza olmadı
artik yasamana gerek yok o sikintiyi cunku hamile degilsin unut giysin hic olmadi say bosver kapat bugunden.itibaren konuyu dusuncrsi vs
Öle çok istiyorum ki o düşünceden kurtulmayı bu korku ile olmuyo sürekli vücudunu incelemek vs
Altin neyini inceliyon guldurdun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?