• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ile hamile kalanlar yardımcı olabilir mi

morfoloji en az %4 istenir. sizinki %2. önceden çocuğu olması da bir anlam ifade etmiyor. spermler 72 günde bir yenilenir. stres, sigara-alkol tüketimi, beslenme rutinleri bunlar sperm kalitesini etkiler. yani su anda verdiği testle, 3 ay önce verdiği test çok farklı olabilir yularıdaki değişkenlere bağlı olarak.

bu arada benim de esimin morfoloji %1di. ek tetkikler istendi. beslme düzeni ve takviye önerildi. o yüzden sordum.

morfoloji en az %4 istenir. sizinki %2. önceden çocuğu olması da bir anlam ifade etmiyor. spermler 72 günde bir yenilenir. stres, sigara-alkol tüketimi, beslenme rutinleri bunlar sperm kalitesini etkiler. yani su anda verdiği testle, 3 ay önce verdiği test çok farklı olabilir yularıdaki değişkenlere bağlı olarak.

bu arada benim de esimin morfoloji %1di. ek tetkikler istendi. beslme düzeni ve takviye önerildi. o yüzden sordum.
Dün profesör gördü birsey demedi ama 3 farklı doktor gördü.bilemiyorum tabi.herseyi yeni öğreniyoruz

Pcos em önemli özelliği geç yumurtlama bazıları 11 bazıları 14.günde yumurtlamayı görüyor ben testle öğrendim 19.gün pik gördüm.inanamadım.doşayısıyla 15.günlük kurtarıyor.hemde en kötü ne olabilir bğışıklık güçlendirir grip olmam
Şuan da regl olmayı bekliyorum 25 gün geciktim doktorum regl olunca gel dedi regl olduktan sonra bu ay düzenli bir şekilde ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum

Ben grip olmuştum bir iğne bir de ağrı kesici oldum bu ay 5 gün geç adet gördüm stres iklim mevsim hersey etkiler.rahat ol bence.yaşın genç su akar yolunu bulur.test yaptın mı

Ben grip olmuştum bir iğne bir de ağrı kesici oldum bu ay 5 gün geç adet gördüm stres iklim mevsim hersey etkiler.rahat ol bence.yaşın genç su akar yolunu bulur.test yaptın mı
Evet test yaptım normalde 2 aralıkda olmam gerekiyordu 11 Aralık da test yaptım negatif çıktı bende normale yordum artık akışına bıraktım bekliyorum olmayı

insülin değeri yüksek çıktı onu düşürmek için glifor verdi ve bu süreçte hamile kalırsam diye Q folin verdi geçen ayın 12 sinden beri kullanıyorum ama bi dülme olmadı sanırım 🙂↕️

Benim çok sık adet olma durumum vardı 3-4 gün temiz kalıyordum sonra tekrar oluyordum
Sonra doktor bi tane antibiyotik verdi düzelir falan dedi o zaman picos dememişti stresten her kadında olur dedi kullandım ilacı 9 gün olmadım o da ilaç bitene kadar olmadım ilaç biti iki üç gün içinde tekrar oldum
Sonra hacamat oldum kuyruk sokumundan 14 güne çıktı temiz kaldığım günler sonra da şuanki doktoruma gittim glifor ve Q folin verdi bir aya yakın zamandır kullanıyorum inşallah düzelir

Arkadaşlar aranızda pcos teşhisine rağmen hamile kalan var mı ? Var ise bu süreçte neler yaptınız nelere dikkat ettiniz ? Yardımcı olabilir misiniz
2 gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ne ilaç nede diyet hiçbir şey yapmadım sadece vazgeçtim ve unuttum 1.5 senedir istiyordum ama son 6-7 aydır kafamı başka şeylerle meşgul edince eskisi gibi aklıma gelmiyordu normalde 2-3 ayda bir adet oluyordum ama son 5 aydır düzenli olmaya başladım bende anlamadım ama sevinmiştim ve sonra olan oldu zaten uzun lafın kısası biliyorum çok zor bizzat kendim yaşadım ama bir süre unutun ve kendinizi başka şeylerle meşgul edin gerçekten kafaya takmamak çok önemliymiş ben buna bağlıyorum bu durumu . Hayırlısı neyse o olsun tanıdığım, tanımadığım herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah ♥️

Back
X