Yardım edin hamile olabilir miyim

Miray88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
310
5
16
34
Antalya
Mrb arkadaşlar bn 20 Ekim'de erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile beraber oldum ama içime boşalma gerçekleşmedi.Bu tarihten sonra 3 defa her zamanki gibi adet oldum buna rağmen Kasım'da eczaneden test alıp yaptım tek çizgi çıktı.Sizce bunlara rağmen hamile olabilir miyim?Bana karnım büyümüş gibi geliyo ama pantolonlarımı hala rahat girebiliyorum.sizce psikolojik mi?

sakin ol tabiki hamile olamazsın. 3 defa adet gördüm diyorsun.sadece kuruntu yapmışsın içinde.ve göbek yapmışsın kilo almışsındır yani..

sakin ol tabiki hamile olamazsın. 3 defa adet gördüm diyorsun.sadece kuruntu yapmışsın içinde.ve göbek yapmışsın kilo almışsındır yani..
Ama çoğu yerde üstüne görme olayı duydum ve 5 aylık olana kadar anlamadığını söyleyenler var mümkün mü bu

o zaman emin olmak için kan testi yapacaksın..keşke herşeyi zamanında yaşamayı planlasaydında bu strese girmeseydin canım be

Ya şimdi pişmanım da iş işten geçti bişey olmasından çok korkuyorum inan bana sürekli vücudumu inceliyorum bi değişiklik var mı die

Ya şimdi pişmanım da iş işten geçti bişey olmasından çok korkuyorum inan bana sürekli vücudumu inceliyorum bi değişiklik var mı die

zaman kaybetmeden kan testi yaptır.içine boşalmadan hamile kalma olasılığın çok düşük bi ihtimal ama..vajinanın ağız kısmına bulaştı mı peki

zaman kaybetmeden kan testi yaptır.içine boşalmadan hamile kalma olasılığın çok düşük bi ihtimal ama..vajinanın ağız kısmına bulaştı mı peki

Yani büyük ihtimal hyr çünkü dışarı boşandığını gördüm ama çok emin olamıyorum öncesinde biraz olsun bulaştı mı bilmiyorum

3 kere regli olduysan ve test yaptırıpta negatif sonucunu aldıysan eğer kesin hamilesin demektir.
hadi hayırlısı

Son düzenleme:

Ayni dert bndede var canim kan testi yaptrdm doktora iliskim oldugunu soyleyemedm ve sonucla ilgili kesin bisey soylemedi ultrasndan bakip kist oldugunu soyledi hala suphem var

Wauuuw diyorum,
eğer hamileyseniz dünya basınında yer alacaksınız demektir..

-Cinsel ilişki olmamış,
-3 kez adet görülmüş.
-Test negatif çıkmış

sizce olsalık nedir?

Üstüne görmek diye bir şey yoktur,hamileyken adet görmezsiniz,
o yerleşme kanamasıdır,
ben de yaşadım ve adetle o kanamanın arasındaki farkı farketmemek neredeyse imkansız..

Eğer aylık ritüelinizde örneğin 5 gün adet görüyorsanız yerleşme kanaması sadece leke olarak geliyor günlerce sürmüyor,
böylece kadın aradaki farkı anlayabiliyor..

Yerleşme kanaması ile adet kanamasını anlayamayan kadınlar genelde düzensiz adet görenler ve miktarı az olanlar oluyor.

Ayrıca idrar testleri de güvenlidir,doğru sonucu verir,
adet döngünüz geçtikten 5-6 gün sonra yaptığınız test negatif çıktıysa %99 doğrudur,
ve bugün hassas testler de var artık,yani adet geciktikten 1 gün sonra bile yapsanız net sonucu alırsınız...

berna92
Burada mısın sen?
Sen hamile değilsin yahuuuuu,git yat uyu

Son düzenleme:

Napim hala aklimda deli sorular:O

valla kızlar işin cılkını çakardınız ha... dışa boşalma üzerine kaç ay adet görme negatif test sonucu eeeee kesin hamilelik var kilo alman da homini gırtlak yemenden değil de bebişten hadi bakalım hayırlı olsun

Kiz adet görüyorum diyo gormuyorum demiyo. Nesi hamile bunun hamile degil tabiki pskolojiktir o karin sismesi filan gerci ayni psiko. bndede warda ama onunki bariz ortada yani

Ben test yaptım ama adet gecikmem hiç olmadı ki adet tarihlerimden 5 6 gün önce gelio her ay ama sitelerde adet oldum anlamadım idrar testlerinde çıkmadı diyenler çok bunlar insanı tedirgin eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…