A adali567 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 11 1 36 38 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #1 Merhaba kizlar salonda halinin altinda boyle birsey gordum. Islak havlu kagitla aldim toz gibi dagildi hemen. Evde baska yerde de gormedim buzdolabi, vs arkasi dahil. Sizce fare pisligi mi? Daha once fare pisligi goren oldu mu?
Merhaba kizlar salonda halinin altinda boyle birsey gordum. Islak havlu kagitla aldim toz gibi dagildi hemen. Evde baska yerde de gormedim buzdolabi, vs arkasi dahil. Sizce fare pisligi mi? Daha once fare pisligi goren oldu mu?
A anon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Eylül 2017 2.695 7.105 108 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #2 Evet fare pisliğine benziyor. Müstakil veya giriş kat falan mı eviniz?
A adali567 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2020 11 1 36 38 2 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi adali567 #3 DesmondHume .!.: Evet fare pisliğine benziyor. Müstakil veya giriş kat falan mı eviniz? Genişletmek için tıkla... Hayir apartman 3. Kat. Ben tuvaletlerin kapaklarini dahi acik tutmam. Hic anlamadim
DesmondHume .!.: Evet fare pisliğine benziyor. Müstakil veya giriş kat falan mı eviniz? Genişletmek için tıkla... Hayir apartman 3. Kat. Ben tuvaletlerin kapaklarini dahi acik tutmam. Hic anlamadim