yardim edin cok korkuyrm :((

Yumurtlama belirtisi olabilir. Yumurtlama dönemine denk geliyo verdigin tarih

Test yaptiysan negativ ciktiysa hamile degilsin!ama testi ne zaman yaptin? Hemen iliskiden sonra mi? Bazen hemen göstermiyor

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Test yaptiysan negativ ciktiysa hamile degilsin!ama testi ne zaman yaptin? Hemen iliskiden sonra mi? Bazen hemen göstermiyor

Yok canm yaaa ... ustune gpruyorum diye dusundum oyuzdn yaptm test negatf. (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlattıklarına göre gebe olmman mümkün değil, şimdi psikolojik olarak sürekli hamile mi kaldım düşüncesi olduğu için o yönde belirtiler varmış psikolojik olarak etkileniyorsun bence, idrar testi de negatif çıkmış...

Hamile klmk istyrum zatenn ( yumurtlama doneminde degilimki ama bn su anda bu lekelenme nr olabilr hc olmamisti. Bide bu durumu yasayan bi abla bana bi hafta snra cikar ancak test dedi bn meraktan catladm yaptim :))))

Ya ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur

yargılamak kımsenın haddi dil /kimseyıde ilgilendirmez/hamile dilsiniz mantıklı acıdan dusunulurse

lekelenme rahimde kalan dökülmelerdir ya da mantar başlangıcı olabılır tabeee bunla bırlıkte strese baglı ya da ılıskı sonrası olmasıda ıhtımal seyler

lekelenme rahimde kalan dökülmelerdir ya da mantar başlangıcı olabılır tabeee bunla bırlıkte strese baglı ya da ılıskı sonrası olmasıda ıhtımal seyler

Ya ama ustune gorme diyo cogu yerde neyse bakalim elbet belli olurr oleysek de degilsek de :)))

Ya ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur
olma ihtimalinde var çünkü hem adet olup bide hamile kalanlar olabiliyor tek yapman gereken adetten sonra test yapman

Forumda 'hamile miyim' diye ne kadar çok konu açılıyor.
Ama neden açılıyor anlamış değilim, sanal ortamdan nasıl anlayacak ki insanlar gebe olup olmadığınızı.
Burdakilere sormak yerine idrar ya da kan testi yaptırın, böylelikle sorunuzun kesin cevabını alırsınız.

Son düzenleme:

İlişkiden 5-6gün sonra adet oldum ben. Adet bittikten 4 gün sonra birde 12 gün sonra idrar testi yaptım hassas olanlardan, negatif çıktı. Dogru göstermiştir degil mi ? Sonra bi ilişkim olmadı çünkü

Persembe gecesndrn beri bndende gelio su kahverengi leke leke seyler kan testi yaptrsam su anda snuc verir mi aceppp

buraya yazınca biz nerden bilelim
doktora gitmek yerine hamilemiyim diye günde kac konu açılıyo

Hhihihi ya ole demeyinnn korkmus iste tecrubesi olan varmi yokmu diye yazio bnde actm knu buyuzden (

Hhihihi ya ole demeyinnn korkmus iste tecrubesi olan varmi yokmu diye yazio bnde actm knu buyuzden (

onu yaparken düşüncekti
ta burdan nası bilelim hamile misiniz

Hamile degilsin o zaman ne kadar gecti üzerinden? Ne kadar zaman oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…