Evet olabilir aslnda bnde bilmiprum pek ondkz nsanda adet olmsdm bn yirmibesnde temzlendm dun yne karn sancsyla beraber adet oldm yani adette degil leke leke kahverengi bisi ped dolmadi zaten nrmalde cok yogun olur adetim adet kanamasi olmagi belli ama smdide pembeye dondu rengi sanrm adet oluyorum hap brktm onun etksi herlde gebelik yok( hayirlisi olsn yaa. Konu acmistim aslnda ama pek bilgilendiren yazan olmadi bana ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlama belirtisi olabilir. Yumurtlama dönemine denk geliyo verdigin tarih
Test yaptiysan negativ ciktiysa hamile degilsin!ama testi ne zaman yaptin? Hemen iliskiden sonra mi? Bazen hemen göstermiyor
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Anlattıklarına göre gebe olmman mümkün değil, şimdi psikolojik olarak sürekli hamile mi kaldım düşüncesi olduğu için o yönde belirtiler varmış psikolojik olarak etkileniyorsun bence, idrar testi de negatif çıkmış...
Ya ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur
Hamile klmk istyrum zatenn( yumurtlama doneminde degilimki ama bn su anda bu lekelenme nr olabilr hc olmamisti. Bide bu durumu yasayan bi abla bana bi hafta snra cikar ancak test dedi bn meraktan catladm yaptim :))))
lekelenme rahimde kalan dökülmelerdir ya da mantar başlangıcı olabılır tabeee bunla bırlıkte strese baglı ya da ılıskı sonrası olmasıda ıhtımal seyler
olma ihtimalinde var çünkü hem adet olup bide hamile kalanlar olabiliyor tek yapman gereken adetten sonra test yapmanYa ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur
Ya ama ustune gorme diyo cogu yerde neyse bakalim elbet belli olurr oleysek de degilsek de :)))
Test yaptiysan negativ ciktiysa hamile degilsin!ama testi ne zaman yaptin? Hemen iliskiden sonra mi? Bazen hemen göstermiyor
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
kesin hamilesin
Canim melisslem bnce hamile degil...
buraya yazınca biz nerden bilelim
doktora gitmek yerine hamilemiyim diye günde kac konu açılıyo
Hhihihi ya ole demeyinnn korkmus iste tecrubesi olan varmi yokmu diye yazio bnde actm knu buyuzden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?