Ya ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur
İdrar testi yapsana canım. Adet olduguna göre hamile degilsindir. Test yap için rahatlasın
2. Adetimden sonra mi yapayim. Nette okudum adet olupta hamile kalan varmis
Üstüne görme o. Oldugun adetin yogunlugu rengi ve süresinde bi farklılık var mıydı
5 gun surdu normal renkteydi yani yok gbiydi.. ayrica tam ilisku olmadi sadece surtunme
yaahu surtunmeyle hamıle kalınmazkı ayrıca adette olmussun zaten bak ben su anda ustune gordugumden suphelenıorum kahverengı leke leke gelıyo benden ama sen normal adet olmussun ???? ayrıca ıdrar testı yapsan sonuc verır kesın yanı.. 40 gun gecmısse ve sadece bırkez olduysa.
yaahu surtunmeyle hamıle kalınmazkı ayrıca adette olmussun zaten bak ben su anda ustune gordugumden suphelenıorum kahverengı leke leke gelıyo benden ama sen normal adet olmussun ???? ayrıca ıdrar testı yapsan sonuc verır kesın yanı.. 40 gun gecmısse ve sadece bırkez olduysa.
Normal adetime gore azdi ama leke leke degildi. Yine pedim doluyordu vede kirmizydi
canım bosuna korkuyosun zaten adet olmussun sadece bırkere olmus bısey zatenn tmm ıhtımal var zevk suyundanda oluyo bılıorum ama baya bı arastırmalar yapmıssın bellı herseyı goz onunde bulundurursan kafayı yersın stresten cunku hamıleyken her ay adet olan ınsanlar bıle var yedı aylık oluyo bebekk hala adet oluyolar nerdeyse bunlar nadır durumlar eger stres yaparsan adetın de ılerı atar stresten dolayı solıyımm yanı hem ıdrar testı yapsanaa cıkar onda bende ole korkuları cok yasadım bır ay adet olmadıgım oldu sırf stres yuzune sen adet olmussun o ustune gorme olayını karıstırma o farklı bı olay cunku hıc alakası yok bununlaaa.. kahverengı oluyo duzensız gelıo msla orkıdı doldurmuyo leke leke adet tarıhınden once yada sonra oluyo beklenmedık anda yanıı.. ıkı uc gun suruyo... bosuna telaaas yapıoonnn:26:
Benim de bir sorum olucak.
Mart 30 nisan 1 gibi adet oldum. 27-28 günde bir adet oluyorum. 19nisanda geri cekilmeyle ilişkim oldu 40 saat sonra norlevo kullandım. 22 nisanda tekrar geri cekilmeyle ilişkim oldu. 28nisanda adet olmam gerekiyordu ve adet oldum. Baska bir ilişkim olmadı. Adetim biter bitmez kahverengi 2 damla akıntım oldu. Yerleşme kanamasıdır diye şüphelendim 4 ve 12 gün sonra idrar testi yaptım negatif cıktı. Suan yumurtlama dönemindeyim kasık agrım var ve hafif kanlı akıntım oldu. Yumurtlama dönemlerinde olabilir demişti daha önce gittigim bir doktor. Ancak basıma ilk defa geldiginden süphelendim. Adetim bittigibden beri ilişkim olmadı ve adetimde bir farklılık yoktu. Akıntı sebebim ve hamilelik ihtimalim nedir ?
Of insallah oyledirm cok tesekkurler bebi ciddiye alip yazdigin icin(( cesaretimi toplayip test alcam.
% 25 diolar bu yerlesme kanamasi herkeste olmuyo ole yaziyoo yani ya adet olduysan bence sknti olmayabilir. TESTTE negatf ciktiysa eger ama geri cekilmeli iliskilere guven olmuyo yani iyi cesaret etmssn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adet oldum 2 kez test yaptım negatif. Daha sonra ilişkim olmadı hafif kanlı akıntım oldu az önce. Bunun sebebi nedir peki :/
Bilmiorum ki canm ya yerlesme kanamasi kan renginde olmuyo cok koyu oluyoo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya ben cok yanlış seyler yaptim ama yargilamyn lutfenn. Ustunden 40 gun gecti.. ben o sira adetimide oldum . Dger adetime 7 gun olmasina ragmen beli. Cok agriyr. Sag kasigimda bi agri var. Hamile miyim yoksaaa. Yardim edin nolur
Bir sitede yumurtlama döneminde kasık agrısıyla beraber hafif pembemsi kanama olabilecegi yazılmıs. Sanıyorum bu yüzden. Daha sonra kahverengine dönebilir döllenmeye elverişli günlerdir diyo
Merhaba,
Adetini olmuşsun + test yapmışsın negatif çıkmış yanlış anlamadıysam ilişkiden sonra?
Eee neyin endişesi bu şimdi. Böyle yüzlerce konu açılıyor açmadan önce bi araştırıp okusanız hamile olmadığınızı anlayacaksınız.
Kahverengi akıntı normal adet sonunda çoğu kadında görülür. Çok endişeleniyorsanız bir doktora görünün.
Merhaba,
Adetini olmuşsun + test yapmışsın negatif çıkmış yanlış anlamadıysam ilişkiden sonra?
Eee neyin endişesi bu şimdi. Böyle yüzlerce konu açılıyor açmadan önce bi araştırıp okusanız hamile olmadığınızı anlayacaksınız.
Kahverengi akıntı normal adet sonunda çoğu kadında görülür. Çok endişeleniyorsanız bir doktora görünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?