İyi geceler.lütfen çok çaresizim konum taşınmasını istemiyorum.
çarşamba günü boğaz ağrısı şikayet i ile sağlık ocagına gittim. faranjit başlangıcı dedi ilaçlar verdi soğuk algınlığı için.ama antibiyotik vermedi. 2 günde rapor verdi.
cuma ctesi işe gittim, ilaçları da kullanıyorum. Bu akşam ilten geldik ten aonra aşırı üşüme ve titreme şikayeti ile avile gittim
küçük bir serum verdi bıde elimdeki ilaçlara ek antibiyotik
eve geldim serumun etki si gecince yeniden üşümeye başladım. midem bulandı su içtim.içmem le istifta etmem bir oldu. hala çok Üşüyorum. biran önce toparlammam için bana ne önerisi olan var mı.ptesiye kdr iyi olmam lâzım
tekrar rapor almam sıkıntılı olur (özel sektör )
ne olur yardım edin şuan çok çaresizim terleme falabda olmuyor Üşüyorum.
Ben de farenjitim hem de kronik. Kat kat giyinirim ben en çok da ayaklarıma baya kalın çoraplar aldım hiç açıkta bir yerimi bırakmıyorum el ve yüzüm hariç.
En büyük etkisi ses kısıklığı ve konuşamama oluyor bende ama üşümeyi bu şekilde hallediyorum. Yorganın üstüne bir de kalın battaniye alabilirsiniz. Vücut ısınız normale döner bu şekilde.
Sıcak çaylar için bol bol geçmiş olsun..
Bende de faranjit var ama sizinki zatürre ye çevirmiş anlaşılan fena soğukta kalmışsınız sanırım ben sizin kadar ağır üşütmediğimde rapaor almassam 10 günde zor toparlıyorum işimi de yapamıyorum zaten o süreçte . Benim bir iş arkadaşım zatürre ye çevirmişti ve bir hafta hastanede yatmıştı öyde değildir umarım akciğer filmi çektirdiniz mi sıcak su torbalarıyla idare edin ateşiniz yoksa kat kat giyinin sağlıgınız daha önemli işe gittiğinizde zaten görünce hasta oldugunuzu bir şey demezler onlar haybeye rapor alıp yaış yapanlara tepkililer yorucu bir işiniz mi var Allah yardımcınız olsun
Çok geçmiş olsun sen midenin de usutmussun faranjit yanısıra. AYAKLARINI ıslak mi tuttun.Faranjit Gripten beter hastalık. Midemé nane limon iyi gelir. Faranjit için ilaç var ama buradan yazmam yasak sanirim
Ben de her sene farenjit oluyorum, Allah sifa versin:/ Bi de tip1 diyabetim var, biraz daha sikintili olabiliyor.
Bence farenjite en iyi gelen sey; cok sicak olmamakla birlikte sicak bitki caylari ve nane limon( ozellikle mide bulantisi varsa)
Bademcigim olmadigi icin bende sık sık farenjit oluyorum. Zencefille tarcini kaynat limon bal ekle oyle ic. Bide sadece toz zencefil bal limin karıştır macub gibi olacak ondan 4 5 cay kasigi al bana iyi geliyor. Gecmis olsun