• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım edin çok acele ne olur:((

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
9 ay önce saçlarımda siyah boya vardı aylardır boyamadım dün gaza gelip açık kahve aldım hepsi aynı renk dursun diye ama altları koyu kaldı siyah boya baya akmıştı girer sandım ama olmadı 17sinde mezuniyetim var o zamana kadar ne yapabilirim sizce?????????:a015:

valla canım ben de saçımı siyaha boyadığımda zor kurtulmuştum onlardan..diplerin açık renk, uçları koyu kaldı değil mi.. ıllaki açmak istiyorsan bi kuaföre gitmen gerek..Akıtsınlar boyayı ve öyle boyasınlar istediğin renge..biraz da şekil verdirirsin saçlarına hoş olur

daha yeni boyadığım için kuaforwe gitmekten korkuyorum oryal kullanırlarsa diye..dipler açık altları koyu kaldı..bişey yapamazsam koyu kahveye boyuycam haftaya onu da seviyorum en azından kapatır.iki boyama arası 10 gün diyorlar bu kanuda bi fikri olan var mı daha önce yapsam çok mu yıpranır ki??

birşey olmaz canım ben aynı gün 2 kere bile boyamıstım :) aynı durum bende de olmustu sonra senin gibi gidip koyu boya aldım boyadım.

evet, ayşeyi dinlemeni tavsiye ederim canım..uçlarını farklı, dibini farklı boyayarak bi şekilde kurtulabilirsin bundan..ama zor ve uğraştırıcı bi iş bu, göze almalısın..ya da direkt koyu kahve ya da koyu kestaneye boyayıp aradaki farkı kapatabilirsin...

evet bıraz zaman ıstıyor ama sonuc cok ıyı oluyor koyu kahveye falan boyasan sonra tekrar acmak ıstyeceksın en ıyısı sımdı buna katlanıp guzel bır sonuc elde etmek,zaten ıkıncı boyamada bıle fark edıyor

aynı sorun bende de var cnm.. diplerim kızıl oldu dier yerler siyah.. kaç kuaföre gidip fikir aldm ve sonuç olarak açtırarak kızıl yaptırcam mecburen başka bi çare yok.. soorasında da bakım yapmak şart fisfisfis

aynı durumdayım canım öle geziyorum hala ..........düzgün bir kuaför bulana kadar sabredicem bulunduğum yerde kuaförler fönü bile beceremezken boyaya cesaret edemem diye...

sizce kuaföre gitsem düzeltebilirler mi.saçlarım yanar diye çok korkuyorum o yüzden kuaforden korkuyorum.yada yoğun renk açıcıyla koyu yerleri açıp tekrar mı açık kahveye boyasam bu rengi sevdm yada çikolata kahve de olabilir..

sizce kuaföre gitsem düzeltebilirler mi.saçlarım yanar diye çok korkuyorum o yüzden kuaforden korkuyorum.yada yoğun renk açıcıyla koyu yerleri açıp tekrar mı açık kahveye boyasam bu rengi sevdm yada çikolata kahve de olabilir..

Canım kesinlikle kuaföre git,Ben de çok uğraştım saçlarımla renk farkından dolayı.Benimkini hiç açmadan boyadı,eşitledi diyebilrim.Bence kesin git.O kadar verdiğim boya parasına yandım.50 tl ile kurtuldum.Bir ay sonra yine gel dedi.Gerek yok kendim boyarım artık.Riske girme canım,Ayşenin dedikleri çok mantıklı ve tecrübesi var ama benim gibi sabırsızsan ki acelen de var,o zaman hemen kuaföre git derim.

benımde renk farkı vardı hatta benımkı uclar sıyahtı ama ben kendım hallettım bıraz zaman aldı ama acelem yoktu hıc acıcı kullanmadım ve sımdı saclarım super ne yıprandı nede rezalet oldu ıstedıgımden bıle guzel oldu nasıl yaptıgınım lınkını otekı sayfalarda vermıstım pek merak eden cıkmıyor:)))ama olsun

Back