Yardim edin çocuğum uyumuyor

Sizinki kadar olmasa da bende uykudan hala cekiyorum gece bı kere uayniyo illaki 2-3 saat oyun oynamak istiyo atarax i denedim o çare olmadı. Sipraktin bize iyi geldi . Ama asla Dr sormadan ilaç kullanmayin

Sizinki kadar olmasa da bende uykudan hala cekiyorum gece bı kere uayniyo illaki 2-3 saat oyun oynamak istiyo atarax i denedim o çare olmadı. Sipraktin bize iyi geldi . Ama asla Dr sormadan ilaç kullanmayin
Gece oynamaya çalılsa bile asla ışık açmaz, şuan gece daha sabah olmadı cümlesini sakince tekrarlarsanız ara ara öğreniyorlar. 2 kere de olmasa da 50 kere de öğreniyorlar.
Ama siz daha önce gece uyandı diye ilgilenip oynadıysanız, ışığı açıp bezini fln değiştşrdiyseniz bu alışkanlık haline gelebiliyormuş.
Ben çok kastırdım hep doğdu doğalı dikkat ettim, yüz kere de uyandırsa asla odasından çıkarmadım ışık açmadım. Ama hiçbi zaman gece oynamaya kalkmadı, ya ağrısından ya bi derdinden uyanıyo.
Benim tecrübem bu kadar belki faydası olur?

Kesinlikle biz ilk zamanlar yeni hevese oynamak istiyo diye oynadik çok. Uykusunu bı şekilde aliyo günde 10-12 saat kadar gece atıyorum geç yatirsam 12 gibi gece 3 gibi uyanıp 5-6 ya kadar uyumaz. Sabah 11-12 gibi kalkar.. aslında bı hafta kadar sabah 8 de kalkmasını saglasam alışır belki diye düşünüyorum

Bunları bi yuvaya yolluyosun, kendinde işe başlıyosun, 2 haftada mum gibi oluyolar
Sabah 6 da kalkmaya başlayınca kendi koşuyo 9 da yatağa bizimki valla. Gece de derdi varsa yanımızda uyuyo .
Ama sanırım siz de evdesiniz çoccak da. Öğlene kadar uyuması da işinize geliyordur rahat rahat iş görüp çay içebiliyosunuzdur tabii.

Derdim tabiki ki de kocamla sevismek değil. Gerçekten bu uslubunuz çok kiriciydi.
Daha önce defalarca doktora götürdüm özel olarak da 2 kere götürdüm.
Pazartesi tekrar götüreceğim. Yedikten 1 saat sonra yatirdigimda oldu ama gece açlıktan ağladığı çok belliydi. Öyle de olmuyor.

Ben de şuan ayni durumdayim.

Bu konu tam bana göre olmuş bebegim 1 yasinda ve doğduğundan beri deliksiz uyku görmedim. En az 7 8ndefa uyanır gecenin köründe de binuyanir 1 2 saat oyun oynar. Gitgide bozuluyo düzelecek derken

Cocugunuzda geniz akintisi var mi? Benzer seyleri yasadik. Tek caresi burun kanali acik,yastik yuksek olacak. Aksi takdirde akcigerlere dogru giden akintiyi cocuk atmak isterken ogurup kendini kusturuyor. Ogurme refleksi cok onde cocugumun. Bunu da KBB uzmani tespit etmisti. Disini fircalarken biraz geriye fircayi goturse ogurmeye basliyor. Kusmuk konusunda haklisiniz. Rutine donunce kusmasi siz de hassaslasirsiniz kokuya. Cocugun beyin faaliyeti fazla ise uyumuyor. Cocuk ve ergen psikiyatristi ile gorusmenizi tavsiye ederim. Uyumama sorunu baska konularla da alakalidir. Sebeplerini simdiden arastirmayin. Sadece bu bahsettigim uzman ve KBB gorsun. Yorulunca dinlenir mantigi cocuklarda her zaman islemiyor. Uzman gorusu almaniz faydali olacaktir. Rabbim kolayliklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…