Yardım Edin Bile Diyemiyorum :(:(

LiLiquM

HayırlısıOlsun
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
904
30
Nasıl başlasam nerden başlasam bilmiyorumm...16 yaşından başıma musallat oldu 10 yılıma malolan kişi....onca senemi yedi :çok üzgünüm: Yabancı bile deildi teyzemin oğluydu ne kadar kaçtıysam kendisinden o kadar yapıştı bana senağlama akraba eş dost derken bi baktım herkes biliyor beni sevdiğini duymayan kalmamış ama o kadarla kalsa iyi.o zamanlar yaşadığım yer küçük bi kasaba olduğu için bu tarz olaylar hemen dedikoduya dönüşürdü..her köşe başında birilerinin kulağına fısıldanırdı..yanına bişeylerde eklenerek nitekim banada öle oldu...çok yıprandım daha küçüktüm okulla dersle ilgilenmem gerkirken başka şeylerin içine çekildim...insanlara bişey demiyorum esasen tek suçlu o insan..hiç demedi ben seviyorum karşılık yok die sadece sustu insanlar beni yerden yere vururken....yıllar böle geldi geçti er daim peşimde oldu her daim reddettim ona karşı bişey yoktu içimde çünkü benim için sadece annesini babasını depremde kaybeden teyzemin oğlu idi o kadar...acırdım yetim öksüz die..konuşmak istedim ama insanlardan çekindiğim için selamını dahi almazdım yeri gelirdi...:çok üzgünüm: taaa kii geçen yıla kadar...nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde konuşmaya başladık o zaman askerdeydi...evlenmek istiyordu artık bende yorulmuştum sürekli yoklardan reddetmekten..mantığımla belki olabilire karar verdim ve bana hoş gelmeye başladı o insan hatta sevdim..bi kaç ayda çok şey paylaştık...zaten artık evlilikten başka çıkış yolu yoktu...sonbaharda ailesi(asla olamadılar ama..)tarafından bi kaç kez istendim...kendi ailemden bi kaç kişi olamaz dedi sana yapılanı ne çabuk unuttun dedi şiddet gördüm senağlama geri adım atmak zorunda kaldım...ama o na hep dedim şuan belki olmaz ortalık biraz sakinleşinceye kadar beklemek lazım...çok ağladı(k) ölece bıraktık ...ben şuan ki yaşadığım şehire geldim...ve 1 ay önce öğrendimki başka birini bulmuş ve sözlenmek üzereymiş....inanmak istemedim benim için intihar kalkışan biri cümle alemi karşısına alan biri bunu yapamazdı..hatta 1 yıldır konuşuyormuş ki bu asla olamazdı... aradım neden yaptın?yapacaktın 10 yılımı neden yedin ?demek için....daha ilk cümlede aldığım cevap bana yetti arttı bütün sorularıma tek cevap oldu... BEN SENİ BİR GECEDE UNUTTUM !!!!! nasıl ?neden ? niye ?diyemedim bile...seni Allah'a havale ediyorum diye bildim...aldığım cevap O SENİN YORUM TABİ BİŞEY DİYEMEM :1shok:senağlama nasıl dyemezsin yorum mu bu :1shok: 1 yıldır varmmış o insan beni isterken kapımda ağlarken o insanla çıkıyormuşşsun doğru mu?...cevap YALAN DİYEMEM DOĞRU AMA SANA YANLIŞ YAPMADIM ?!!!!ne yaptın o zaman? doğrumu yaptın ?.........diemedim bile sadece telefonu kapatabildim....şimdi her kafadan bir ses ...çıkmazlardayım neye yanayım geçen yıllarımamı yoksa aldaltılmış olmamamı neye ?peki bundan sonra ne yapmalıyım ? 18 gün sonra memlekete gidiyorum ki o da orda....belkide nişanı olacak ...nasıl davranmalıyım...bişeyi unuttum ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama muska olayı var bide...onu sevmem başka biri ile evlenmem için bana muska yaptırmış ki bunu bizzat kendisinden duydum ve bana yapılan muska hala bende duruyo kafamçokkarıştı eğer böyle bişey varsa benim gelecekti hayatım ne olacak. ..?onca insan çıktı içlerinde beğendiklerimde oldu ama bi türlü evet diyemedim.....şimdi ise bana yapılan....sadece Allah yuva kurdurmasın demekten başka....Rabbim affetsin beniii......

ayy çok karışık çok tuhaf bir olay..
kısaca bu senin peşinden koşmuş sonrada kavuşmaya ramak kala yarı yolda bırakmış onu..
Senin ah'ınla iyi bir yere gelemez emin ol..
Rahat ol hiçbirşey için geç değil daha 26 yaşındasın sanırım. herley değişir çok daha iyi biri çıakr karşına ve onun seni edeceginden kat kat daha mutlu eder seni.
buna inan . iyi yüzünü göstermiş geç olmadan böyle karaterdeki biri evlesensende yarı yolda bırakırdı seni..
muska olayına gelincede ben böyle şeylere inanırım çünkü kuran'da var.. bunun için büyüklerle konuş ve bunu çözebilecek insanlardan yardım al derim.. ama dikkatrli ol

nasıl yani nasıl nasıl yani yaaaa :1shok:
canım birincisi een o muskayı hala tutuyosun kendinde
derhal ou bi hocaya göster bişi yap elinden çıkar ama göster mutlaka
akan suya bıraktığda bile çözülmeyecek muskalar var diye duydum
o insanı gerçekten Allah'a havale et ve artık düşünme önüne bak yaşlanmış değilsin sakat değilsin elin ayağı tutuyo ayaklarının üzerinde dur ve onu uutmaya çalış
unutma başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluktan hayır gelmez
sevgiler canım Şeniz

okurken hem yoruldum hem gerildim arkadaşım allah kolaylık versin biraz sakinleş o seni istemiyorsa sende onu isteme zamanla herşey unutuluyor inanki, küçük yerlerin derdi de bu maalesef insanlara oyalanacak bi olay gerekiyor ama unutulur emin ol...bence hiç bişey olmamış gibi yap,olan olmuş kendini toparla, nişana da gitmemeye çalış evde otur o gün yerimseniben
herşey yoluna girer canım kimsenin ahı kimsede kalmaz üzülme sen :1hug:a.s.

öncelikle tşklra.s. onu ne yapacağımı bilemiyorum:sm_confused: ..hoca derken hiç böyle bişey başıma gelmediği için kime gösteririm yada nerden bulurum bu hocayı onu bile bilmiyorum....:sm_confused:

muskayı sirkeli su ile birgün beklet ve iyice boyası aktıktan sonra su akan biyere bırak. etkisi bozluyor o zaman. canım allah sana sabır kolaylık versin en mutlu yuvayı sen kurarsın inşşalh. ve seni kandırıp seninle oynayanlar ise allahından bulsun diyorum başkada bişey demiyorum.

öncelikle tşklra.s. onu ne yapacağımı bilemiyorum:sm_confused: ..hoca derken hiç böyle bişey başıma gelmediği için kime gösteririm yada nerden bulurum bu hocayı onu bile bilmiyorum....:sm_confused:

canım öyle büyücülere gitmene gerek yok bi camii hocasına okut o yardımcı olur sana allah'a sığın ve uzaklaştır o muskayı kendinden Şeniz

alla allaa...muskayi neden aldiniz?
neden hala sizde duruyor?
bi insan artik ilgisinden yoruldum
bari onunla evlenivereyim dermi hic?

ama bitmis artik,su saatten sonra yapicaginiz
tek sey,onu görmeyin ve uzak kalin ondan..
nisaninada gitmeyin....

hayirlisi böyleymis de ve muskaya inanma bence hicbirsey olmamis gibi davran görmemezlikten gel o adami :içelim:

Gecmis olsun oncelikle,
yasadiklarin gercekten cok yipratici
bence yapman gereken sey artik gecmise degil gelecege bakmak onun
yaptigi gibi!
Senle konusurken yeni asklara yelken acmis hayatina birini sokmus,
demek ki gercekci degilmis bunlari daha fazla dusunup kendini hirpalama,
hayatina yeni bir yon ver

ilginize çok tşk ederim a.s. 18 gün sonra onu görücem sadece o günü atlatırsam gerisi gelecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…