• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

nazmelekipek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
31
6
1
30
Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bi erkekle ilişkim heteroyum yani ama bunun yanın da bi de aynı takımda oynadığım bi kızdan fazlasıyla hoşlanıyorum oda benden. Ve bi şeyler yaşadık. Ben ne erkek arkadaşımı hayatımdan çıkarabiliyorum ne de o kızı. Napıcam bilmiyorum yardımcı olun bana . Kafayı yiycem 1 aydır. O kadar arada kaldım ki.Kız erkek gibi ve bunlara butch deniyor. Onunla çok mutluyum ama erkek arkadaşımıda bırakamıyorum. Pişman olmaktan korkuyorum belkide . Doğru ne bilmiyorum

Yoo hetero falan değilsin, bildiğin biseksüelsin.
Ve ufak kaçamağın bir hemcinsinle oldu diye, masum falan sanma kendini. Soruna gelirsek hayır iki kişi olmaz, aldatıyorsun.
Dip not: İlk mesaj, konu eşcinsellik, şüphe uyandırıcı, algı operasyonu söz konusu olabilir Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir bakıverirsen.

Kizla biseyler yasadik derken birlikte mi oldunuz? Cok yabanciyim bu konulara kafamda deli sorular???

Yoo hetero falan değilsin, bildiğin biseksüelsin.
Ve ufak kaçamağın bir hemcinsinle oldu diye, masum falan sanma kendini. Soruna gelirsek hayır iki kişi olmaz, aldatıyorsun.
Dip not: İlk mesaj, konu eşcinsellik, şüphe uyandırıcı, algı operasyonu söz konusu olabilir Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir bakıverirsen.

Bunların farkındayım yardımcı olsun birisi o kadar aradayım ki birinden vazgecemiyorum . Bi kalpte iki kişi olmaz birini bıraksam pişman olmaktan korkuyorum

Lan hakkaten arada kalmissin.
Bende iki erkek filan sandm keske ole olayms. Herkesn bir dusuncesi var tabii benimkide bu sekilde acayip garipsedim.
Neyse hayrlisi olsun.
Fazlada seyapmamak lazim.

Sen önce cinsel tercihinin hangi cinsten yana olduğunu otur güzelce bir düşün. Biseksüelsin anladık. Ama fizyolojik olarak hangisine ilgi duyuyorsun. Öbür türlü işin içinden çıkamazsın. Ve şunu söylemeliyim ki ikisini de aldatıyorsun!

Sen önce cinsel tercihinin hangi cinsten yana olduğunu otur güzelce bir düşün. Biseksüelsin anladık. Ama fizyolojik olarak hangisine ilgi duyuyorsun. Öbür türlü işin içinden çıkamazsın. Ve şunu söylemeliyim ki ikisini de aldatıyorsun!
Ya ölüyorum böyle düşününce iğrenç bi şey allah kahretsin

Bunların farkındayım yardımcı olsun birisi o kadar aradayım ki birinden vazgecemiyorum . Bi kalpte iki kişi olmaz birini bıraksam pişman olmaktan korkuyorum
Eh hem pastan duracak hem karnın doyacak öyle mi?
Cıks o iş yaş güzelim. Zaten pek seçim şansın falan da yok, kızım çocuğu aldatmışsın daha neyine devam edeceksin? Yazık ya hu bariz aldatılmış adam, ruhu duymadan senle devam edecek öyle mi? Bencillik etme de sessiz sedasız ayrıl, en azından gidişin şık olur.
Ondan sonra şu kızla ne yaparsan yaparsın, orası bizi bağlamaz.
Ek olarak özel mesajında yardım et demişsin de ben ne psikologum ne de böyle bir tecrübem oldu. Eşcinsellikle bir sıkıntım yok, ama tecrübem de yok. O nedenle kimlik bunalımını ben çözemem.
Ben sadece etik olanı yapmanı tavsiye ediyorum. Ruhsal durumun, seçimlerin gibi konularda uzman tavsiyesi almalısın.

Kendimi kinadim simdi bu kavramlarin hepsine yabanciyim buç ne hetero ne biseksuel ne??? Bir konuya yorum yapamamak cok ilgincmis yahu:işsiz:
Erkek gibi olan kızlar kısacası butcHER Biseksüel namı değer ben iki taraftanda hoşlanan. Hetero karsı cinsinden hoşlanan

Back