• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin bebegime n eoluyor

kiss mee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
52
0
86
38
Adana
bebegimin başı çok ateşli ama vücudunda bi sıcaklık yok geceden beri 2 gündür
alev alev başı kızım 6 aylık dişleri kaşınıyordu 2 aya kadar acaba dişmi çıkaracak yoksa hastamı mızmızlıgı yok ama napacamı bilemedim banyo yaptırıorum sürekli ama deişen bişey yok başı yine ateşli bu ne şimdi korkulacak bi durum varmı şuan tekim ve hastane çok uzak nolur bi fikir verin

Canım benim hiç bilgim yok. İnşallah kötü bişey değildir.Bebek sahibi olan anneler sana fikir vereceklerdir. Şifa diliyorum.

büyük bi ihtimalle dişlerini çıkardığı için oluyodur canım .. telaşlanma .. benim kızım da diş çıkartırken çok ateşleniyodu ...sirkeli bi bezi başına koyup rahatlatmaya çalış .. eğer çok ciddi bişey olsaydı vücudundada ateş olurdu .. bi kaçgün sonra yinede devam ederse bi dr a götürmeye çalış ..dr. genel bi muayene eder hiç bişeyi yoksa için rahat eder .

bebegimin başı çok ateşli ama vücudunda bi sıcaklık yok geceden beri 2 gündür
alev alev başı kızım 6 aylık dişleri kaşınıyordu 2 aya kadar acaba dişmi çıkaracak yoksa hastamı mızmızlıgı yok ama napacamı bilemedim banyo yaptırıorum sürekli ama deişen bişey yok başı yine ateşli bu ne şimdi korkulacak bi durum varmı şuan tekim ve hastane çok uzak nolur bi fikir verin

kiss mee bebeğin çok güneşe çıktımı güneş çarpması olabilir canım sen bir dra götür bence arkadaşımın oğlu öyle olmuştu canım serum falen taktılar seni korkutmak istemem ama genede bir götür bence

canım bebeğinin kafasının ateşi değil o ,sıcaklığı buda normal inan. 2 bebek annesi olarak tedirginliğini tahmin ediyorum.Bebeklerin ve çocukların cilt ciltaltı dokuları bizden daha incedir, vücudun iç sıcaklığı daha kolay dışarıya yansır
Onların kalp atım hızları bizden daha fazladır. Damarlarındaki kan da merkezden çok daha çabuk yüzeye ulaşır. Soğumaya az fırsat bulur.
E bizden farklı bir metabolizmaları vardır. Hem bizim gibi günlük faaliyet enerjisi üretirler, hem de büyümek için enerji ve yapı taşları imal ederler.
Bu nedenlerle onları sıcak bulabiliriz.
Ama ateş ile bu durumu karıştırmamak lazım. Daha doğrusu vücut sıcaklığı konusunda net olmanın yolu derece kullanmaktır.

ateşi 34 35 ve 36 olarak deişio tabi bunlar koltuk altı popo ve vücut olarak ayrı yerleri normalmi arkadaşlar ya

Aslında çok ateşi yok bence sen bitane ateş düşürücü fitil ver hiç bişi kalmaz telaşlanma canım dişinden olabilir benim oğlumunda o dercede ateşi olmuştu fitil verdim akşama bişisi kalmamıştı.

canım ateş 36 değil ki gayet normal vücur ısısı
ateş 37-38 olursa ateştir acildurum ise 38,9 dan sonraki ateştir
için rahat olsun

Back