Merhaba, ben 2-3 ay öncesinden Dr a gitmiştim ve sonradan duydum ki dr um evlenilecek kız arıyormuş yani boyu boyuma tipi tipime uygun ve duyduğum kadariyla da çok iyi bir insanmış. Şimdi bu kız kendi kendine gelin güvey oluyor diyorsunuz duyuyorum gibi ama konu şöyle ki Hastanede sağlık personeli olan bir tanidigima oda beni sormus. Ben araştırdım işte numarasını falan buldum ve yazdım gayet hoş ve ılımlı biri yani çok fazla yazismadik ama yani bilmiyorum sizce tekrar onun yazmasını beklemelimiyim yoksa ilk adımları ben mi atmaliyim? Yani nasıl olacak bilmiyorum fikri olan varsa lutfen bildirsin egriyi doğruyu düşünemiyorum suanda
Ya ben anlamıyorum hemen bole kırıcı mesaj atmaya be kadar heveslisiniz yaaa demekki arada bi etkilenme var konu sahibi cok heyacanlı ki konuyu açmış ayrıca tabikide bazı insanlar es dost tavsiyesiyle bi araya getiriliyo hevesleri kursakta bırakmaya ne kadar meraklısınız
her gün farklı birşey şaşırtıyor beni KK'da
öncelikle: "evlenilecek kız" nedir??? bence çok çirkin bir tabir
ikincisi hiç tanımadan, tanışmadan adam sizi sordu diye telefonunu bulup mesaj atmak nedir? sormuş olması yetmez istese o sizin telefonunuzu bulurdu zaten
ilk adımı atmışsınız, ilk adımLARI atmayı soruyorsunuz! "ilk adımları ben mi atmalıyım?"...neden ki???
yani kendinize saygınız varsa yapmayın yahu
not: konu ciddi mi değil mi şüphedeyim sanki...
Evlenilecek kız yani eli ayağı doğru düzgün bir kız ? Siz ha diyince önünüze çıkan biriyle evlenir misiniz? Evlenilecek biri olacak ki o evlilik kriterlerinizi tasiyabilecek ki evlenesiniz değil mi ? Telefonumu veya ismimi bilme gibi bir lüksü yoktu çünkü hastanede girişim yoktu. Eminim olsa bulurudu :)
her gün farklı birşey şaşırtıyor beni KK'da
öncelikle: "evlenilecek kız" nedir??? bence çok çirkin bir tabir
ikincisi hiç tanımadan, tanışmadan adam sizi sordu diye telefonunu bulup mesaj atmak nedir? sormuş olması yetmez istese o sizin telefonunuzu bulurdu zaten
ilk adımı atmışsınız, ilk adımLARI atmayı soruyorsunuz! "ilk adımları ben mi atmalıyım?"...neden ki???
yani kendinize saygınız varsa yapmayın yahu
not: konu ciddi mi değil mi şüphedeyim sanki...
Ay içimi ferahlattin teşekkür ederimİlk adımı zaten atmışsınız evlenilecek kiz.bekleyin yakında teklif eder
Sağlık personeli tanıdığınız vardı ona sormamış mi adiniziEvlenilecek kız yani eli ayağı doğru düzgün bir kız ? Siz ha diyince önünüze çıkan biriyle evlenir misiniz? Evlenilecek biri olacak ki o evlilik kriterlerinizi tasiyabilecek ki evlenesiniz değil mi ? Telefonumu veya ismimi bilme gibi bir lüksü yoktu çünkü hastanede girişim yoktu. Eminim olsa bulurudu :)
ErgenlikkkNe yazdınız acaba ?
Evlenilecek kız arıyomuşsunuz buyrun benimmi
İlahi siz
Hayır 2 kere falan sormuş işte işim düştü sana diye hani o arkadasimlada fazla samimi değiller belkide cekinmistir bilemiyorum işte yardiminizi bu yüzden istiyorum yaSağlık personeli tanıdığınız vardı ona sormamış mi adinizi
Peki ne konustunuz niye devami gelmedi.Yav kizlar hic mi duymadiniz evlenilcek kiz lafini yani uzaydan yeni gelmis gibi davranmayin.
Ya bi bahane buldum işte verdiği bir cihaz vardı onu geciktirdim falan yazdım kusura bakmayın oda konu açtı işte bende tercih falan verdi hatta yaşadığım yere de vermiş ( o başka şehirde Dr ) dua edin oraya falan çıksın dedi bende inşallah falan dedim sonra sonuclarimi sordu nasıldı diye ben de işte sizi bekledim ama mesguldunuz ameliyattaydiniz diye bende gitmek zorunda kaldım diye söyledim oda haftaiçi ben bakarım size söylerim sonuclarinizi falan dedi ( sorun şu ki girişim yok sonuçları nasıl bulacak bilemiyorum )Peki ne konustunuz niye devami gelmedi.Yav kizlar hic mi duymadiniz evlenilcek kiz lafini yani uzaydan yeni gelmis gibi davranmayin.
Aslında haklısınızda ama ben ne yazık ki çok tez canliyimmBence de daha sakin olun numaraniz da belliyse artik ondan atak bekleyin. Sizde gozu niyeti varsa bile ustune duserseniz ters tepebilir
Adamala da böyle daldan dala konuşmuyorsundur inşallahYa bi bahane buldum işte verdiği bir cihaz vardı onu geciktirdim falan yazdım kusura bakmayın oda konu açtı işte bende tercih falan verdi hatta yaşadığım yere de vermiş ( o başka şehirde Dr ) dua edin oraya falan çıksın dedi bende inşallah falan dedim sonra sonuclarimi sordu nasıldı diye ben de işte sizi bekledim ama mesguldunuz ameliyattaydiniz diye bende gitmek zorunda kaldım diye söyledim oda haftaiçi ben bakarım size söylerim sonuclarinizi falan dedi ( sorun şu ki girişim yok sonuçları nasıl bulacak bilemiyorum )
Peki öyle yaparım yani sonuçta onun da gönlü varsa yazar değil miAz sakin ol ve telefonu elinden bırak :)
Sen sana düşeni fazlasıyla yapmışsın gerisi ona kalsın
Dr milleti biraz yoğun olur sen çok yazma
özet geçtim işte olduğu kadarAdamala da böyle daldan dala konuşmuyorsundur inşallah
Hiçbirşey anlaşılmıyor da
Ya bi bahane buldum işte verdiği bir cihaz vardı onu geciktirdim falan yazdım kusura bakmayın oda konu açtı işte bende tercih falan verdi hatta yaşadığım yere de vermiş ( o başka şehirde Dr ) dua edin oraya falan çıksın dedi bende inşallah falan dedim sonra sonuclarimi sordu nasıldı diye ben de işte sizi bekledim ama mesguldunuz ameliyattaydiniz diye bende gitmek zorunda kaldım diye söyledim oda haftaiçi ben bakarım size söylerim sonuclarinizi falan dedi ( sorun şu ki girişim yok sonuçları nasıl bulacak bilemiyorum )
Evet bu kadar muhabbet haftaiçi yazar mı bilemiyorum işteikinci okuyusumda biraz anladim.Sonra bitti mi muhabbet bu kadar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?