Yazacağını pek sanmam da ararPeki öyle yaparım yani sonuçta onun da gönlü varsa yazar değil mi
Arar miYazacağını pek sanmam da arar
Hem siz nerden yazışıyorsunuz
Whatşup falansa bu profil fotosunu kullanmıyorsundur inşallah
Cok da umutlanma canim.Sizden hoslansaydi biraz daha ozel konulardan muhabbet etmeye calisirdi ya da belki yavas bir adamdir bilemedim.Evet bu kadar muhabbet haftaiçi yazar mı bilemiyorum işte
O kadar etkilendin mi yawArar miHayır tabi ki kendi fotoğrafim var evet wapşupp
Yani bende bilemedim belki de cekiniyordur sonuçta ilk konuşma hemen atılmaz ki o konularaCok da umutlanma canim.Sizden hoslansaydi biraz daha ozel konulardan muhabbet etmeye calisirdi ya da belki yavas bir adamdir bilemedim.
Amin ya inşallahKmse durduk yere sormaz seni. Belkidr etkilenmiştir :)
İnşallah olur cnm bnm. Daha doğrusu herşey gönlünce olsun :)
Biraz naz yapıyım yaniiAyy ne heyecanliii . Hoslandiysa yazabilir ama sen gormemis gibi daha yazma bence yazicaksa o yazsin
Evlenilecek kiz ariyor derkenMerhaba, ben 2-3 ay öncesinden Dr a gitmiştim ve sonradan duydum ki dr um evlenilecek kız arıyormuş yani boyu boyuma tipi tipime uygun ve duyduğum kadariyla da çok iyi bir insanmış. Şimdi bu kız kendi kendine gelin güvey oluyor diyorsunuz duyuyorum gibi ama konu şöyle ki Hastanede sağlık personeli olan bir tanidigima oda beni sormus. Ben araştırdım işte numarasını falan buldum ve yazdım gayet hoş ve ılımlı biri yani çok fazla yazismadik ama yani bilmiyorum sizce tekrar onun yazmasını beklemelimiyim yoksa ilk adımları ben mi atmaliyim? Yani nasıl olacak bilmiyorum fikri olan varsa lutfen bildirsin egriyi doğruyu düşünemiyorum suanda
Kime naz yapacaksınız hiç tanımadığınız bir adamamı ? :) Yaşınız kaç bilmiyorum ama yazdıklarınız bana hiç normal gelmedi.Biraz naz yapıyım yanii
Ben supheliyim. Evlendikten sonra cikar ancak kokusu. Egitimlinin kotusu de cok sinsi oluyor.Siz adamdan etkilendiniz mi yoksa ooo doktor koca diye mi bu kadar isteklisiniz?
Valla ben belli bi yaşa gelmiş iyi bir mesleği olan birinin anlaşabileceği birini sosyal hayatında bulamayıp eşe dosta evlenecek kız arıyorum bulan söylesin diyerek aramasını çok garip karşıladım.Bence balıklama atlamayın sıkıntılı bi tip belliki
Benmi siz mi ?Ergenlikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?