• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin banaa

Cok da umutlanma canim.Sizden hoslansaydi biraz daha ozel konulardan muhabbet etmeye calisirdi ya da belki yavas bir adamdir bilemedim.
Yani bende bilemedim belki de cekiniyordur sonuçta ilk konuşma hemen atılmaz ki o konulara :KK64:

Kmse durduk yere sormaz seni. Belkidr etkilenmiştir :)
İnşallah olur cnm bnm. Daha doğrusu herşey gönlünce olsun :)

Siz adamdan etkilendiniz mi yoksa ooo doktor koca diye mi bu kadar isteklisiniz?

Valla ben belli bi yaşa gelmiş iyi bir mesleği olan birinin anlaşabileceği birini sosyal hayatında bulamayıp eşe dosta evlenecek kız arıyorum bulan söylesin diyerek aramasını çok garip karşıladım.Bence balıklama atlamayın sıkıntılı bi tip belliki

Adam sonraki konuşma için ne bahane bulsun şimdi allahaşkına? Girişiniz de yapılmamış ki tahlilleri bahane etsin. O yüzden bekliyordur. Unutmayın kaçan kovalanır. Ne yapın edin sabredin. Baktınız hafta içi de ses çıkmadı, yan odasındaki başka bir doktora gidin sudan sebeple. Belki karşılaşır, ayaküstü sohbetle devamını sağlarsınız. Ama şu an ikinci bir adım daha sizden gelirse kaçar haberiniz olsun.

Tekrar kontrol için gidin:KK45:adam tanışmak istese numaranızı kendi almaz mıydı zaten ya da mesaj attığınızda günlük hal hatır sorar konu açardı. En zoru ilk adım atılmış isteyen adam peşinizi bırakmazdı. Umutlanmayın derim ben

Merhaba, ben 2-3 ay öncesinden Dr a gitmiştim ve sonradan duydum ki dr um evlenilecek kız arıyormuş yani boyu boyuma tipi tipime uygun ve duyduğum kadariyla da çok iyi bir insanmış. Şimdi bu kız kendi kendine gelin güvey oluyor diyorsunuz duyuyorum gibi ama konu şöyle ki Hastanede sağlık personeli olan bir tanidigima oda beni sormus. Ben araştırdım işte numarasını falan buldum ve yazdım gayet hoş ve ılımlı biri yani çok fazla yazismadik ama yani bilmiyorum sizce tekrar onun yazmasını beklemelimiyim yoksa ilk adımları ben mi atmaliyim? Yani nasıl olacak bilmiyorum fikri olan varsa lutfen bildirsin egriyi doğruyu düşünemiyorum suanda
Evlenilecek kiz ariyor derken

Sen evlenilecek kiz kriterlerine uyuyorsun demek ne mutlu sana

Bir doktor "evlenilecek kız" arayacak kadar düşmüşse nasıl bir ucube merak ettim. Size göre belki yakışıklı gelebilir ne de olsa dünyaya bakış açınız farklı images.webp

Elleri olup kendilerini kaşıyamayan insanları kendinize koca yapmayın doktorda olsa, muhendıste olsa

Siz adamdan etkilendiniz mi yoksa ooo doktor koca diye mi bu kadar isteklisiniz?

Valla ben belli bi yaşa gelmiş iyi bir mesleği olan birinin anlaşabileceği birini sosyal hayatında bulamayıp eşe dosta evlenecek kız arıyorum bulan söylesin diyerek aramasını çok garip karşıladım.Bence balıklama atlamayın sıkıntılı bi tip belliki
Ben supheliyim. Evlendikten sonra cikar ancak kokusu. Egitimlinin kotusu de cok sinsi oluyor.

Back
X