Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim erken doğdu 4. Evre beyin kanaması geçiriyor e nabızdan çıkartım bu raporları anlayananız var mı
Selamlar yeni girebildim kusura bakmayınız
Allah c.c şafi ismi hürmetine acil şifalar versin Rabbimiz korusunBebeğim erken doğdu 4. Evre beyin kanaması geçiriyor e nabızdan çıkartım bu raporları anlayananız var mı
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSelamlar yeni girebildim kusura bakmayınız
Kendim anladığım kadarıyla, beynin en büyük ventrikülü ( yani beyin -omurilik sıvısının bulunduğu en büyük boşluk) başta olmak üzere çeşitli yerlerde kanama alanları ve her 2 akciğerde pnömoni/ zatürreyi düşündüren odaklar mevcut.
Yavrucağı görmeden/muayene etmeden kanamanın düzeyi ve gidişat hakkında yorum yapmak pek mümkün ve doğru değil ama, babam çocuk doktoru, ona danışacağım, kendisi raporları okuduktan sonra farklı bir bilgi verirse muhakkak güncelleme yaparım çok geçmiş olsun Allah şifa versin
kusura bakmayın ben ancak dönüş yapabiliyorum sizeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ne kadar güzel buradan böyle ilgilenmeniz, yorumlayıp, danışmanız Allah razı olsunkusura bakmayın ben ancak dönüş yapabiliyorum size
babam kanamanın çok kötü durumda olmadığını, toparlama-düzelme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi
Allah tez elden şifa versin, umarım bir an önce güzel haberler alırsınız
Amin Allah razı olsun sizdenAllah acil şifalar versin yavrucuğunuza inşallah