• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin. Aşkımı kaybetmek istemiyorum.

Mutluolmakhepmizinhakki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
15
3
86
Merhaba arkadaşlar. O kadar çıkmazdayim ki paylaşarak faydali olabileceğini düşündüm. Ben 2 aylık nisanliyim. Ve tabi 2 buçuk sene beraberliğimiz var. Hayatımda ilk kez birine bu kadar güvendim. Canım bildim. Ve deli gibi de seviyorum. Sadede gelmek istiyorum. Herşey çok güzel başlamıştı. Tabiki biz herşeyin güzel olacağından eminiz hala. Babam nisandan sonra ayrı eve çıkacaksınız diye tutturmaya başladı ve nişanlımin ailesine ev tutmazsa bitirecegimiz söyledi herseyi. Kayinvalidemle altlı ustlu oturcaktik. Biz kiraya cikmamak ve kendi evimizi almak için para biriktirmek istiyoruz nisankimla. Babam dinlemiyor bitcek o zaman diyor. Biz bitirmek istemiyoruz. Belki bir bildiği var bilmiyoruz ama bizde bitemeyecek asla çünkü onunla bizim aramızda hiçbir sorun yok. Babam kafasında bitirmiş gibi kendini uzme bzi üzme diyor. İnanın o böyle dusundukce her günüm zehir oluyor. Babam çok inatçı ve serttir. Babamı nasıl ikna edebilirim yardım edin.

Babanı ikna edinceye kadar nişanlını ikna et. Her gün burada kayinvalidemle aynı apartmandayız ya da aynı evdeyiz diye bdv ye konu açılıyor. Hadi bir gelin huysuz ve uyumsuzdu, hepsi mi öyle? Demek ki idare edilemeyen bir şey. Şimdi aşkından nişanlın sana beyaz atlı prens gibi geliyor ama aşk tükendikçe beyaz atlı beyaz donlu olacak. Aşkına ancak aklını kullanarak sahip çıkabilirsin. Oturmayı planladiginiz evi kiraya verin. O parayla başka ev bulun. Baban hazır kötü polis olmayı kabul etmişken fırsatı kaçırma.

Merhaba arkadaşlar. O kadar çıkmazdayim ki paylaşarak faydali olabileceğini düşündüm. Ben 2 aylık nisanliyim. Ve tabi 2 buçuk sene beraberliğimiz var. Hayatımda ilk kez birine bu kadar güvendim. Canım bildim. Ve deli gibi de seviyorum. Sadede gelmek istiyorum. Herşey çok güzel başlamıştı. Tabiki biz herşeyin güzel olacağından eminiz hala. Babam nisandan sonra ayrı eve çıkacaksınız diye tutturmaya başladı ve nişanlımin ailesine ev tutmazsa bitirecegimiz söyledi herseyi. Kayinvalidemle altlı ustlu oturcaktik. Biz kiraya cikmamak ve kendi evimizi almak için para biriktirmek istiyoruz nisankimla. Babam dinlemiyor bitcek o zaman diyor. Biz bitirmek istemiyoruz. Belki bir bildiği var bilmiyoruz ama bizde bitemeyecek asla çünkü onunla bizim aramızda hiçbir sorun yok. Babam kafasında bitirmiş gibi kendini uzme bzi üzme diyor. İnanın o böyle dusundukce her günüm zehir oluyor. Babam çok inatçı ve serttir. Babamı nasıl ikna edebilirim yardım edin.
Hey Allah im .. sen burda kayınvalidesiyle yaşayıp da bıktım artık diye konu açmayan birini gördün mü ? Şimdi aşkından kör olduğun adam için annesiyle oturmayı kabul edersin ,yarın prenses olur kül kedisi. ..ev işi beklenir ..kayınvalide ve kayınpedere özel ilgi ,hürmet beklenir..laf da yesen ,dayak da yesen yatak işi beklenir ..herseyden önemlisi ,o yatakta gıkın çıksa ev halkı duyacak diye sessiz sedasız işini bitirip kalkman beklenir...

Atıyorum ,sabah 2 kişilik kahvaltı hazirlanacagina 10 kişilik hazırlanır ..sen de eşinle kardeş kardeş yer kalkarsın ..

Edit: uykum var :))) örnekleri çoğaltmak mümkün ..aklın varsa babanı dinle ..

dua etki öyle akıllı bir baban var. Şuana kadar kayınvalideyle oturupta sorunu olmayan duydunmu.artı olarak resmen nişanlınız sizi kandırmış.ev almak için para nasıl biriktirebilirsin bu devirde.ya kredi çekersin hem ödersin hem kira vermezsin

Babanı dinle sözünden çıkma helal olsun çok haklı burda dolu konu açan var altli üstlü oturuyorum kaynanamla hergün kavga ediyoruz diye ne kadar iyide olsa yakin olunca sorun oluyor nisanlini ikna et ayrı ev en iyisi diğerini kiraya verin yine birikim yapın ilerde pişman olma aileler herşeyi bizden daha iyi görüyor biliyor

Back