yardim ediin

gecenlerde bir haber vardı kız hamile olduğunu bilmeden wc doğum yapmış kafasına vurarak öldürmüş bebeği hemde türkiyede bilmem okudunmu internette işte sizin gibiler yüzünden tuvaletler de bebekler doğuyor sizin gibiler yüzünden herşeyin zamanı var tamam mı ne halt yiyorsan onunda çaresini bul sinir oluyorum sizin gibilere birde 4 yıldır diyor zaten 18 yaşındasın pess

gecenlerde bir haber vardı kız hamile olduğunu bilmeden wc doğum yapmış kafasına vurarak öldürmüş bebeği hemde türkiyede bilmem okudunmu internette işte sizin gibiler yüzünden tuvaletler de bebekler doğuyor sizin gibiler yüzünden herşeyin zamanı var tamam mı ne halt yiyorsan onunda çaresini bul sinir oluyorum sizin gibilere birde 4 yıldır diyor zaten 18 yaşındasın pess
Lutfen baska insanlari bu sekilde yargilamayin kimin basina ne gelecegi belli olmaz.. Umarim bosuna bu kadar uzuluyorumdur regl oldugum zaman yazacagim buraya.. Size de tesekkur ederim cevredeki insanlardan gorulecek tepkinin onizlemesi oldugunuz icin hatami tekrar tekrar anladim umarim zamansiz seyler yasamam

Dün de konu açmışsın aynı bununla ilgili bu kadar korkuyorsanız neden böyle şeyler yapıyorsunuz anlayamıyorum..

Kimse kimseyi yargılayamaz isterse 17 olsun isterse 18 ne farkeder bu onun kararı. Bizden yardım istiyor , yargı değil ! On sekizini doldurmana gerek yok bu sonuçta bir muayene. Ancak hamilelikte 18 olman gerek. Yani hiç çekinme , düşünme. Git doktora. Gerçekten rahatlayacaksın. Hele bakire düşmanlarını hiç dinleme...

Kimse kimseyi yargılayamaz isterse 17 olsun isterse 18 ne farkeder bu onun kararı. Bizden yardım istiyor , yargı değil ! On sekizini doldurmana gerek yok bu sonuçta bir muayene. Ancak hamilelikte 18 olman gerek. Yani hiç çekinme , düşünme. Git doktora. Gerçekten rahatlayacaksın. Hele bakire düşmanlarını hiç dinleme...
Gercekten cok tesekkur ederim size.. Doktora gitmeye calisicam regl olsam da gidip bi kontrolden gecip vucudumu ogrenicem baska bi sey istemiyorum su an.. Insallah istedigim sonucu alirim da bundan kurtulurum

Bu şekilde kızı yargılamanız normal mi sizce ? Belki sizinde kızınız olacak bence küçümsemeyin ve böyle laflar etmeyinn tanımadığınız kişi hakkında.

Bu şekilde kızı yargılamanız normal mi sizce ? Belki sizinde kızınız olacak bence küçümsemeyin ve böyle laflar etmeyinn tanımadığınız kişi hakkında.
Keske herkes sizin gibi dusunse. Dunyadaki tek kiz ben degilim kimin basina ne gelecegi belli olmaz.. Istemem ama bi yakinlari yanlis bisey yapsa boyle yargilarken eminim icleri sizlar keske tanimadigi insanlara karsi da vicdanli olsalar

X