Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba biz şuan zeki hocadan tedavi görüyoruz perşembe günü transferimiz var hayırlısıyla. İlgi ve alakaları gayet güzel sürecimiz 4 5 aydır devam ediyor yani memnun kaldık inşaallah hayırlısı olur sizin içindeArkadaşlar herkese günaydın Bitlis de yaşıyorum sırf Diyarbakıra yakın olmak için buraya geldim Bahçeci tüp bebek de Zeki akkum var tanıyan varmı nasıl doktor veya tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz 9 yıldır olmuyor
Merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsinizArkadaşlar herkese günaydın Bitlis de yaşıyorum sırf Diyarbakıra yakın olmak için buraya geldim Bahçeci tüp bebek de Zeki akkum var tanıyan varmı nasıl doktor veya tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz 9 yıldır olmuyor
Merhaba bende perşembe günü zeki hocada transfer oldum aynı gün olmuşMerhaba biz şuan zeki hocadan tedavi görüyoruz perşembe günü transferimiz var hayırlısıyla. İlgi ve alakaları gayet güzel sürecimiz 4 5 aydır devam ediyor yani memnun kaldık inşaallah hayırlısı olur sizin içinde
Hayırlı olsun bizim cuma günü oldu transferMerhaba bende perşembe günü zeki hocada transfer oldum aynı gün olmuşben 11.30 girdim sizin saat kaçtaydı ve durumunuz nasıl
Merhaba canım bizim sebepsiz infertile çok uzun şeyler işte ya en son zeki hocayı bi kaç kişinin memnuniyeti üzerine gittim hepsi de gebe doğum yapanlarda oldu evet bende de gaz aşırı oldu ve iki gündür inanılmaz aha regl oldum korkusu varHayırlı olsun bizim cuma günü oldu transfersaat 12.20 de girdim. Şuan durum stabil
hiçbir şey görünmüyor ama dünden beri çok fazla gazım var sizin durumunuz nasıl ? Probleminiz neydi birde embriyo katilesi falan nasıldı?
Bu arada 24 yaşındayım 6 tane 5. Gün embriyom 2 tane 6. Gün embriyom vardı perşembe günü 5. Gün 5Aa olan kalitedeki transfer yapıldı doktor eşime rahim duvarı baya iyiydi güzel geçti çok umutluyum demiş tabi hersey kısmetHayırlı olsun bizim cuma günü oldu transfersaat 12.20 de girdim. Şuan durum stabil
hiçbir şey görünmüyor ama dünden beri çok fazla gazım var sizin durumunuz nasıl ? Probleminiz neydi birde embriyo katilesi falan nasıldı?
Ayy inşaallah bebişlerimiz tutunuyordur benide bugün aşırı bir ateş basıyor terliyorum akıntım yok sanırım (progestan fitil kullanıyorum onun akıntısı var sadece) ayrıca bugün çok hafif batmalar oluyor. Transferden sonra eve gelir gelmez sırt üstü yatmaya başladım çok nadir yan yatıyorum tuvalet dışında hiçbir şekilde kalkmıyordum bugün 15 dk güneşte oturdum siz nelere dikkat ediyorsunuz yatıyor musunuz yoksaMerhaba canım bizim sebepsiz infertile çok uzun şeyler işte ya en son zeki hocayı bi kaç kişinin memnuniyeti üzerine gittim hepsi de gebe doğum yapanlarda oldu evet bende de gaz aşırı oldu ve iki gündür inanılmaz aha regl oldum korkusu vararada ateş basmam oluyor akıntımda da hafif artış var beyaz berrak gibi
Rabbim sevinçli haberleri bu Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine bizlere versinBu arada 24 yaşındayım 6 tane 5. Gün embriyom 2 tane 6. Gün embriyom vardı perşembe günü 5. Gün 5Aa olan kalitedeki transfer yapıldı doktor eşime rahim duvarı baya iyiydi güzel geçti çok umutluyum demiş tabi hersey kısmet![]()
Benim 6. Gün 4BC kalitede tek embriyo vardı onuda transfer ettik bakalım hayırlısı ile Rabbim pozitif sonucu bizlere ulaştıranBu arada 24 yaşındayım 6 tane 5. Gün embriyom 2 tane 6. Gün embriyom vardı perşembe günü 5. Gün 5Aa olan kalitedeki transfer yapıldı doktor eşime rahim duvarı baya iyiydi güzel geçti çok umutluyum demiş tabi hersey kısmet![]()
Yaaa inşllah hayırlısı olur canım ben buraya pek girmiyorum istersen süreçle ilgili sohbet edelim Instagram kullanıyorsan yazayım daha ayrıntılı konuşuruzBenim 6. Gün 4BC kalitede tek embriyo vardı onuda transfer ettik bakalım hayırlısı ile Rabbim pozitif sonucu bizlere ulaştıran(7 embriyonun tamamı devam edemedi)
Tabii daha iyi olur userqw125 (hesabı daha bugün açtımYaaa inşllah hayırlısı olur canım ben buraya pek girmiyorum istersen süreçle ilgili sohbet edelim Instagram kullanıyorsan yazayım daha ayrıntılı konuşuruz![]()
Merhaba zeki hocayı bize öneren çok kişi oldu gebe olup doğum yapmışlar bile var ya çok uzun ve karmaş bi yol yarısı nasip yarısı doğru teşhis ve tedaviye kalıyor o yüzden bi gidin derim inşllah en kısa zamanda sizde hasretinize kavuşursunuzArkadaşlar herkese günaydın Bitlis de yaşıyorum sırf Diyarbakıra yakın olmak için buraya geldim Bahçeci tüp bebek de Zeki akkum var tanıyan varmı nasıl doktor veya tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz 9 yıldır olmuyor
Mesajını daha yeni gördüm sanırım bana yazmışsın cuma günü transfer olduk test gününü bekliyoruz inşaallah tutunurTeşekkür ederim canım Allah razı olsun ne oldu şuan varmı bebeğiniz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canım
Merhaba bende zeki beyde yapicam transferden önce vitamin vs kullanılması gerekiyormiMerhaba canım bizim sebepsiz infertile çok uzun şeyler işte ya en son zeki hocayı bi kaç kişinin memnuniyeti üzerine gittim hepsi de gebe doğum yapanlarda oldu evet bende de gaz aşırı oldu ve iki gündür inanılmaz aha regl oldum korkusu vararada ateş basmam oluyor akıntımda da hafif artış var beyaz berrak gibi
Canım bende bu ayın 23 basliyacam regliyi bekliyorum tahlil yaptırdım zeki bey gerçekten iyi bor doktor etrafimdakiler onda yaptirdi suan pozitiflerArkadaşlar herkese günaydın Bitlis de yaşıyorum sırf Diyarbakıra yakın olmak için buraya geldim Bahçeci tüp bebek de Zeki akkum var tanıyan varmı nasıl doktor veya tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz 9 yıldır olmuyor
Merhaba sonucunun nasil sorununuz neydi zeki bey hemenmi transfer etti yoksa rahim dinlendirme yaptimiMerhaba biz şuan zeki hocadan tedavi görüyoruz perşembe günü transferimiz var hayırlısıyla. İlgi ve alakaları gayet güzel sürecimiz 4 5 aydır devam ediyor yani memnun kaldık inşaallah hayırlısı olur sizin içinde
Canım bende bu ayın 23 basliyacam regliyi bekliyorum tahlil yaptırdım zeki bey gerçekten iyi bor doktor etrafimdakiler onda yaptirdi suan pozitifler
Bizimde çok şükür pozitif. İki ay rahim dinlendirme yaptık ayrıca ben histereskopi ameliyatı da oldum eşimde azosperm sıkıntısı vardı çok şükür ilk deneme de pozitifi gördük.Merhaba sonucunun nasil sorununuz neydi zeki bey hemenmi transfer etti yoksa rahim dinlendirme yaptimi