Nişan Yardım edermisiniz kızlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

tutkku

ilkim♡sonum
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
10.244
7.245
448
Şimdi söyle bi sorum var, kısmetse benim nişanın gündüz olucak ve ben diz boyuna kadar bi elbise giymek istiyorum, ama çoğu uzun giymemi istiyolar.
Bende gündüz uzun uymaz diye düşünüyorum,fazla ağır kaçar.
Birde ben bulgaristanda yaşıyorum burda zaten öyle büyük nişan pek yapan yok.O yuzden sade bişey istiyodum ama yinede bi fikir almak istedim olmaz dimi uzun elbise
:44:

Oluur niye olmasın senin günn hayatım nasıl istiyosan öyle olur :)

ben de son güne kadar hep kısa alıcam elbisemi dedim ama uzun elbise daha hoş duruyor bence.kendini kısıtlamadan kısa da bak uzun da bak bence hangisi gönlüne daha hoş gelirse onu alırsın

isterseniz neden olmasın olur tabi,ama kısa istiyorsanız öyle giyinin kendi istediğiniz şekilde daha mutlu hissedersiniz.
bencede gündüz ve evde olacaksa kısa giymeniz daha hoş olur.

yanı bence de olur ..yanı sabah veya aksam olmasıyla bı ılgısı oldugunu dusunmuyorum . senın boyuna vucut olculerıne hangısı yakıstıgını dusunuyorsan onu gıy ..

ay sağolun gerçekten bi moral geldi şimdi..
bakalım dediğiniz gibi hangisi güzel durursa artık..
çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

Canım uzun da olur aslında kısa da...Sen hangisini kendine yakıştırırsan onu giy :) Sonuçta o gün senin günün yada gecen olacak :) Ama bana sorarsan uzun her zaman daha zarif ve naif gösteriyor bir bayanı...Evde ve gündüz olacaksa nişanın, abartıya kaçmadan uçuş uçuş tatlı renkli bir abiye tercih edebilirsin neden olmasın Şimdiden mutluluklar :)

restoran gibi bi yerde olucak..
sabah uzuna karar verirsem hoop akşam kısaya gidiyo aklım
ne dengesizim ya :44::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…