- 17 Nisan 2022
- 134
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi selinnazto
teşekkür ederim nedense bana güven verdiniz işiniz rast gitsinZevk suyu denilen şey çamaşırlardan geçip vajinanızdan içeri kaçıp rahme ulaşabilecek kadar zeki canlılar değil
Siyasete mi atılsam kız oy toplarım belki güven veriyosam, vercen mi oyteşekkür ederim nedense bana güven verdiniz işiniz rast gitsin
Hamile değilsinizdirteşekkür ederim nedense bana güven verdiniz işiniz rast gitsin
zevk suyu iç çamaşırından gecmez di mi yaHamile değilsinizdir
Nedense bana da guven verdiniz, siz bilgili bir hanfendiye benziyürsünüz, 2.oy benden.Siyasete mi atılsam kız oy toplarım belki güven veriyosam, vercen mi oy
sizce risk var mıdırNedense bana da guven verdiniz, siz bilgili bir hanfendiye benziyürsünüz, 2.oy benden.
Benim bey attigini tutturuyor, cok guven verecegimi sanmiyorum. Goz ucuyla baksa gebe kaliyorum ben.sizce risk var mıdır
Test yap. Adet geçtiyse hamilesindir. Hayırlı olsun. Doktora git.iki taraftada da sadece iç çamaşırı varken sürtünmeli ilişkim olmuştu burda sordum ve hamile kalınmaz denmişti ama ben adet olmadım cok stresliyim hamile miyim ben lütfen bilenler cevap verebilir mi teşekkür ederim
gerçekten mi ?Test yap. Adet geçtiyse hamilesindir. Hayırlı olsun. Doktora git.
sonucta biliyorsunuz iç çamaşırı varken zevk suyu geçer miBenim bey attigini tutturuyor, cok guven verecegimi sanmiyorum. Goz ucuyla baksa gebe kaliyorum ben.
%50yi sağladım ya ben ohNedense bana da guven verdiniz, siz bilgili bir hanfendiye benziyürsünüz, 2.oy benden.
Merhaba bugün bir konu açtım bakıp yardımcı olurmusunuzNereden bilebiliriz hamile misiniz? Hamile kalınmaz denmiş inanmamışsınız geriye bilimsel kanıt lazım ona da test yapmanız gerekiyor
sizde bana yardımcı olabilir misiniz iç çamaşırından zevk suyu geçer mi
Test yap. Adet geçtiyse hamilesindir. Hayırlı olsun. Doktora gitiki taraftada da sadece iç çamaşırı varken sürtünmeli ilişkim olmuştu burda sordum ve hamile kalınmaz denmişti ama ben adet olmadım cok stresliyim hamile miyim ben lütfen bilenler cevap verebilir mi teşekkür ederim
Ay hayır tabi ki. Büyük ihtimalle stres yaptın ondan geciktin. Ben spiralli halimle fosur fosur içe akitmali sevisiyorum hamile kalmıyorum. Kilottan zevk suyu seni de hamile bırakmaz.gerçekten mi
Sanmıyorum dediğiniz olay binde bir olabilecek birşey iki taraflıda kapalıydı diyorsunuz korkmanıza gerek yok ama bi test alıp içini rahatlatabilirsin adetin stres kaynaklı gecikmiş olabilirsizde bana yardımcı olabilir misiniz iç çamaşırından zevk suyu geçer mi