yardım eder misiniz

mmee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
58
20
hiç bir sorun olmamasına rağmen 2 yıldır bebeğimiz olmuyordu.. klomen kullanarak aşılama yaptırdık. hamile kaldım ancak 9. hafta da bebeğimin kalbi durdu...bundan sonraki süreçte aşılama ile yeniden hamile kalma şansım ya da tüp bebeğin tutma şansı nasıl sizce.. bu olay cok etkiledi beni...

cnm merhaba asılamayı bılmem ama tup bebekte en sanslı grupsunuz

Merhabalar :
İki veya daha fazla gebelık kaybı olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), rahim-tüp fılmı cektırmek, tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın histeroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Sızın durumunuzda tek bır gebelık kaybında bu detaylı tetkıkler onerılmese de deneyımlı -ureme ıle ılgılenen hekım tarafından degerlendırılmenız yerınde olucaktır. Rahım tup fılmının degerlendırılmesı, pıhtılasma panelınızın degerlendırılmesı ...ve muayenız ıle tedavı yolunuz belırlenecektır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…