- 23 Mayıs 2008
- 37
- 0
-
- Konu Sahibi xoxzlemmm85
hüzün benim oğlum ataraxı 1,5 yıldır kullanıyo içmese aynısı oluyo gene.daha bu sabah gene çok kötü oldu kafayı yiycem ya:çok üzgünüm:evet canım aynı dertten bende gıtmıstım gecen sene cildiyeye ataraks dıye bır surup verdı 15 gunde ne kasıntı kaldı ne bısey
hüzün benim oğlum ataraxı 1,5 yıldır kullanıyo içmese aynısı oluyo gene.daha bu sabah gene çok kötü oldu kafayı yiycem ya:çok üzgünüm:
Anladığım kadarıyla benim doktorum coşmuş. Herkes bir ilaç yazarken benimki üç krem ve iki kutu ilaç. İnsan hayatı boyunca mutlu olamaz ki elbet bigün yine sıkıntım olacak, her sıkıntım olduğunda bu kadar çok ilaç mı içeceğim yani
yok güzelim be ne takcak benim gibi anası var sıpanın. ondaki hizmet babasında yok valla.kız bağışıklık sisteminde problem çıktı en sonunda. dr. kortizol içeren krem sürmeme kızıyodu ara ara sürüyorum napim o zmn geçiyo.valla tatilde babası kortizol iğne oldu dr. çocuk da olsa geçer dedi kafam karıştı iyicelaelaelaelaelaekız bi gör yavrum sabah bi kalktı her yerini sarmış banyoya zor koştuk valla:çok üzgünüm: kız akıllı atarax aslında allerji ilacı ama sakinleştiriyo aynı zamanda.gelçi bizim sıpaya bi halt yapmıyo yaleylekım oglun aklına bıseymı takıyo acaba eger bırseylere uzuluyosa bu yuzden olabılır cunku ben hep kafama saçma sapan seyler takardım ataraxsı kullandım ama 15 gun sonra hamıle kaldım dıye bırakmıstım hamılelık bana terapı gıbı gelmıstı sadece bebegımi dusunuyodum rahattım ozaman gectı