- 19 Ağustos 2019
- 238
- 362
- 31
Öncelikle iyi günler arkadaşlar burda yeniyim kendimi yalnız ve kötü hissettiğim bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Tam bir aylık evliyim severek evlendim. Konu böyle başlayınca malum sorun cinsel birliktelik. Henüz eşimle birlikte olamadım. İlk günlerime göre epey ilerleme kaydettim. Öncesinde vajinusmüs olma ihtimalim olduğunu düşündüm çok araştırma yaptım ancak öyle bir durum söz konusu değil. Eşimle birlikte olmak istiyorum belirli bir aşamaya kadar da ilerleyebildik ancak bir noktadan sonra acı hissim artıyor ve sonunda ağlama krizi başlıyor. Bu ağlamanın nedenini ilişkiyi tamamlamamış olmam olduğunu düşünüyorum. Kendimi yetersiz beceriksiz görüyorum. Eşim çok anlayışlı ve şefkatli ama bu ağlama ve acı duyacağım hissi beni bişeyler yaşamaktan uzaklaştırıyor. Henüz yeni olduğu için ve her geçen gün ilerleme olduğu için de kendiliğinden olur diye düşünüp bir doktora da gitmedim açıkçası. Bu durumu yaşayan çok kişi var forumda takip ettim okudum. Burda okuduklarım sayesinde ilerleme de oldu ilişkim de ancak bu son aşamaları atlatamadım. Yardım edin bana lütfen