Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Morluk yapana kadar da vurulmasın ya. Düşünsene partnerinle kavga ediyorsun sonrasında, gidiyor darp raporu alıyor Başsavcılığa veriyor falan. Tehlikeli.Vurma konusu karşılıklı zevktir. Kimi insan vurmaktan, kimisi vurulmasından zevk alır. Kimi ufak, pıt derecesinde ister, kimi üç gün morluğu kalsın ister. Bunlar partnerler arasındaki rıza ile olur. Olması da, olmaması da, hafif veya sert olması da normaldir.
Partneriniz seviyor olabilir ama siz sevmek zorunda değilsiniz, istemiyorsanız söyleyin yapmasın.
Bitirmeye izin vermemek de ayrı bir boyut. İlişkinin neresinde olursanız olun bir taraf bitirmek isterse karşı taraf da bitirmelidir, aksi zorlamaya girer çünkü.
Bu noktada size hak vermekle beraber eğer kendiniz tatmin olduktan hemen sonra bitir diyorsanız adam kendi boşalmadığı için bitirmek istemiyor olabilir, bu durumda eğer bitirmek istemeniz bundan kaynaklanıyorsa siz de biraz idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Genel olarak çiftler arasında karşılıklı rıza olduktan sonra pek çok şey yapılabilir ama istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduğunuz şeyleri açıkça söyleyin.
Kişilerin kendi zevki. İki taraf da bunu istiyorsa kendi bilecekleri iş.Morluk yapana kadar da vurulmasın ya. Düşünsene partnerinle kavga ediyorsun sonrasında, gidiyor darp raporu alıyor Başsavcılığa veriyor falan. Tehlikeli.
Yav bi dur hele doğrucu davutİkinci konuymusİlişkiye girerken zorlanıyorum.
Kızlar size bir şey soracağım. Ben daha yeni ilişkiye girmeye başladım. Canım çok yanıyor nedense. İlişki sırasında canımın yanmaması için ne yapmalıyım? şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.www.kadinlarkulubu.com
Pardon reis eğlence kısmını unuttumYav bi dur hele doğrucu davut
Boyle bir film izlemiştim, gercekten tehlikeliMorluk yapana kadar da vurulmasın ya. Düşünsene partnerinle kavga ediyorsun sonrasında, gidiyor darp raporu alıyor Başsavcılığa veriyor falan. Tehlikeli.