Yardım eder misiniz? Ne yapmam gerekiyor?

Derinbade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
2
0
Kızlar ilişkiye girerken partnerim bazen sert olmasa da vuruyor bana. Ve bazen ilişkiyi bitirmek istediğimde izin vermeyip devam ediyor. Ne yapmalıyım sizce? Önerileriniz nedir?

Normal zamanda bu konuyu konuşman gerekiyor . Bide nereye vuruyo ? Bazen hafif vuruşlar gayriihtiyarı olabiliyor ama nereye ve şiddeti ne o önemli ..

Vurma konusu karşılıklı zevktir. Kimi insan vurmaktan, kimisi vurulmasından zevk alır. Kimi ufak, pıt derecesinde ister, kimi üç gün morluğu kalsın ister. Bunlar partnerler arasındaki rıza ile olur. Olması da, olmaması da, hafif veya sert olması da normaldir.
Partneriniz seviyor olabilir ama siz sevmek zorunda değilsiniz, istemiyorsanız söyleyin yapmasın.

Bitirmeye izin vermemek de ayrı bir boyut. İlişkinin neresinde olursanız olun bir taraf bitirmek isterse karşı taraf da bitirmelidir, aksi zorlamaya girer çünkü.
Bu noktada size hak vermekle beraber eğer kendiniz tatmin olduktan hemen sonra bitir diyorsanız adam kendi boşalmadığı için bitirmek istemiyor olabilir, bu durumda eğer bitirmek istemeniz bundan kaynaklanıyorsa siz de biraz idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Genel olarak çiftler arasında karşılıklı rıza olduktan sonra pek çok şey yapılabilir ama istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduğunuz şeyleri açıkça söyleyin.

Vurma konusu karşılıklı zevktir. Kimi insan vurmaktan, kimisi vurulmasından zevk alır. Kimi ufak, pıt derecesinde ister, kimi üç gün morluğu kalsın ister. Bunlar partnerler arasındaki rıza ile olur. Olması da, olmaması da, hafif veya sert olması da normaldir.
Partneriniz seviyor olabilir ama siz sevmek zorunda değilsiniz, istemiyorsanız söyleyin yapmasın.

Bitirmeye izin vermemek de ayrı bir boyut. İlişkinin neresinde olursanız olun bir taraf bitirmek isterse karşı taraf da bitirmelidir, aksi zorlamaya girer çünkü.
Bu noktada size hak vermekle beraber eğer kendiniz tatmin olduktan hemen sonra bitir diyorsanız adam kendi boşalmadığı için bitirmek istemiyor olabilir, bu durumda eğer bitirmek istemeniz bundan kaynaklanıyorsa siz de biraz idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Genel olarak çiftler arasında karşılıklı rıza olduktan sonra pek çok şey yapılabilir ama istemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Rahatsız olduğunuz şeyleri açıkça söyleyin.
Morluk yapana kadar da vurulmasın ya. Düşünsene partnerinle kavga ediyorsun sonrasında, gidiyor darp raporu alıyor Başsavcılığa veriyor falan. Tehlikeli.

bu tür konular hiç inandırıcı gelmiyor bu insanlar kaç yaşında nasıl bir ilişkileri var hiç düşünemiyorlar mı . yoksa trol mü umarım troldür ama.

İkinci konuymus 🤨

Siz de ona vurun o size siz ona o size siz ona bence anlaşabilirsiniz

Hard sex seviyormuş demekki .sen sevmiyorsan söyle niye böyle şeyleri dert edip buraya yazarlar anlamıyorum . Ağzın yok mu canım .söyle yani .

İlişkiye girmek istemediğinde zorla ilişkiye girmek istemesine tecavüz deniyor ama sen bilirsin. Neyse zaten bu konu fake dağılabiliriz

X