Kız İsteme Yardım edebilir misiniz lütfenn...

nur_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
141
0
66
Malatya
Merhaba arkadaşlar;
abime bu 15 tatilde kısmetse kız isteme ve söz yapmayı planlıyoruz ondan öncesinde bir evlilik teklifi yapacak abim herşeyi beraber hazırladık tektaşınıda yarın alıcaz kısmetse ailecek ilk defa böyle bir durumumuz olacak o yüzden tam olarak ne yapılması gerektiğini bilmiyoruz yardımcı olursanız sevinirim... benim sormak istediğim şu tektaş evlenme teklif ederken takılacak zaten ardından ailelerle tanışmaya gidilecek ve kız tarafı evet derse bir yüzük takılacak ondan sonrada söz yapılacak akrabalar arası bunun içinde ayrı bir yüzükmü takılacak bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdrsin benim eşim tektaşımı takmıştı teklif ederken sonra söz günü alyans takmıştık sadece

merhaba cnm. öncelikle allah utandirmasin insallah hakkinizda hayirlisi olsun
benim fikrim: bende yakinda sözlenicem

evlilik teklifinde tes tas olucak
isteme söz ayni gün: gümüs den yüzük takilsin istiyoruz
ve Nisanda da Altin alyans, evlenincede zaten ayni alyans oluyor
söz ve nisan arasi uzun oldugu icin söz yüzügü gümüs istiyoruz
bazilari söz de sadece tek tas takiyor, yani evlilik teklifinden sonra kiz geri veriyo, yeni takmis gibi yapiliyor
ama ben öyle istemiyorum.
iki kerede alyans almaya hic gerek yok o yüzden gümüs istiyorum sözümde

ben sözümde gümüş takmıştım aynen senin gbi nişandada altın alyans aldık daha güzel oldu tektaşım ı çıkarıp vermedim parmağımdaydı valla

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdrsin benim eşim tektaşımı takmıştı teklif ederken sonra söz günü alyans takmıştık sadece

Çoookkk teşekkür ederim çok sağolun :)) yani 2 yüzükle bu söz isteme teklif işlerini halledebiliriz iyi sevindim buna :))) tekrar sağolun

Gümüş almakta çok mantıklıymış böylesi daha iyi olur sanırım sonuçta tektaşı parmağından çıkar geri tak hoş olmaz gibi

arkadaşlar benimde sözüm var.27 ocakta ama daha ne giyceğimi bilmiyorum..bianlık bunalımla da saçlarımı siyaha boyadım:Skendimi çirkin hissediyorum.yardım edin bana da lütfennnn...

valla bende vermem yüzügümü :)))
tabi evlenme teklifi gelirseee dermisimmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…