• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim.Bulaşık makinam!🍽🍴🥺

MaysaveBulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
395
493
53
Merhaba Arkadaşlar,

Bulaşık makinam Arçelik 9 yillik çok kötü yıkıyor hatta yıkamıyor 😥değiştirmem gerek

Kullanıp memnun kaldığınız, marka ve modelleri paylaşabilir misiniz?

Şimdiden Teşekkürler 🌻

Hotpoint vardı en basta nasilsa oyle devam etti. Ben yikar koyardim da durulayip kuruturdu yillarca imece usulu çalıştık. Yakin zamanda siemens aldık memnunum, tablet daha temiz yıkıyor ben de burdan öğrenip denedim,tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

Bulaşık makinam Arçelik 9 yillik çok kötü yıkıyor hatta yıkamıyor 😥değiştirmem gerek

Şimdiden Teşekkürler 🌻
Ben de yeni Arçelik aldım. Nasıl bu kadar berbat yıkar diye düşünüyordum. Meğer deterjan bayatlamış. Yeni deterjanla güzel yıkıyor. Hep Arçelik alırım ben memnunum

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdiden Teşekkürler 🌻
Tuz gözü tıkanmış olabilir.Benimde makinem Arçelik, 6 yıllık bir ara hiç güzel yikamiyordu,tuz bölmesi tıkanmış,güzelce temizleyip tuz, parlatıcı ayarlarını tekrar yaptım.Kaliteli deterjan kullanınca ilk günkü performansina geri döndü

Deterjanı değiştirin tuz gözünü temizleyin makinanın o alt kısmını temizleyin gider yerini benim de Profile kötü yıkıyordu ne sövdüm anlatamam yeni alacaktık sonra eşimle temizledik deterjanı da değiştirdim şimdi güzel yıkıyor önceki yıkadığını görseydiniz

Ay Arçelik ve grubundan almayın da ne alırsanız alır. Tamam beyaz eşya şans işi ama Arçelik rezil bir marka. Tek iyi yanı servis hizmeti. 2.5 senelik beyaz eşyalarımda o kadar çok servisle muhattap oldumki.
Buzdolabım 4 aylıkken analartı yandı. Çamaşır makinem için farklı sebeplerle 5 defa servis geldi. Bulaşık makinem bazen yıkamıyor, hiç bir değişikli yapmadan tekrar çalıştırınca yıkıyor falan. Aynı şekilde arkadaşımın bulaşık makinesi daha 7-8 aylık olmasına rağmen 2 defa evini su bastı kızın.
Küçük ev aletleri de berbat. Annem blender setini aldı hiç memnun değil. Benim çay makinem alttan da üstten de damlatıyor. Telve kahve makinem utanmasa yarım bardak kahve yapacak. Kısacası ben yandım siz yanmayın. Arçelik ten uzak durun demeye geldim.

1610980558014.webp
ARÇELİĞİN BU MODELİNİ KULLANIYORUM YAKLAŞIK 5 YILDIR EN KISA PROGRAMDA BİLE SÜPER YIKIYOR ÖNERİRİM, AMA MAKİNA KADAR DETARJANDA ÖNEMLİ

Siemens 3 yıldır kullanıyorum gayet memnunum

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdiden Teşekkürler 🌻
17 yıldır kullanıyorum arçelik...temiz yıkamadığında pervanesini değiştiriyorum düzeliyor 20 lira bişey zaten 3. 5. Ay idare ediyor
Sizinkininde muhtemelen pervanesi arızalıdır değiştirin deneyin

Merhaba Arkadaşlar,

Şimdiden Teşekkürler 🌻

acaba servis mi çağırsanız makine çok eski değilmiş ve arçelikten genel olarak herkes memnun.
bu yaz kayınvalideme arçelik aldık çok memnun. Sürekli domestos kullanırdı bırakmış kullanmayı. Hem uygun fiyatlı hem de servis ağı çok iyi.

bulaşık makinesi gideri tıkanmış olabilir lavabo aç ile temizleme yolları var youtube da ben denemiştim bayağı etkili oldu.

Back
X