- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
Ben de yeni Arçelik aldım. Nasıl bu kadar berbat yıkar diye düşünüyordum. Meğer deterjan bayatlamış. Yeni deterjanla güzel yıkıyor. Hep Arçelik alırım ben memnunumMerhaba Arkadaşlar,
Bulaşık makinam Arçelik 9 yillik çok kötü yıkıyor hatta yıkamıyordeğiştirmem gerek
Kullanıp memnun kaldığınız, marka ve modelleri paylaşabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler
Tuz gözü tıkanmış olabilir.Benimde makinem Arçelik, 6 yıllık bir ara hiç güzel yikamiyordu,tuz bölmesi tıkanmış,güzelce temizleyip tuz, parlatıcı ayarlarını tekrar yaptım.Kaliteli deterjan kullanınca ilk günkü performansina geri döndüMerhaba Arkadaşlar,
Bulaşık makinam Arçelik 9 yillik çok kötü yıkıyor hatta yıkamıyordeğiştirmem gerek
Şimdiden Teşekkürler
17 yıldır kullanıyorum arçelik...temiz yıkamadığında pervanesini değiştiriyorum düzeliyor 20 lira bişey zaten 3. 5. Ay idare ediyorMerhaba Arkadaşlar,
Şimdiden Teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar,
Şimdiden Teşekkürler
Eki Görüntüle 2763811 ARÇELİĞİN BU MODELİNİ KULLANIYORUM YAKLAŞIK 5 YILDIR EN KISA PROGRAMDA BİLE SÜPER YIKIYOR ÖNERİRİM, AMA MAKİNA KADAR DETARJANDA ÖNEMLİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?