YARDIM benim durumumda olup hamile kalan var mıı

forevermiracle

ŞİMDİ DAHA UMUTLU :)
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
528
2
ben 32 yasındayım hormon değerlerim gayet normal (fsh 5)ama yumurta kalitesizliği var bunu tüp bebek denemelerimden biliyorum az önce dr dan geldim ostrojen azlığı ve endumetrium kalınlığının istenilen kalınlıkta olmadığını ve 2 adet folikül geliştiğini 18 ve 20 mm sağda ve solda)söyledi telefonla başka bir dr aradım sizde erken menopoz başlangıcı görülüyor diyor ama bugüne kadar hiç bir dr bana yumurta rezervimin az olduğunu söylemedi kızlar bilgilerinize ihtiyacım var şu an ağlamaktan gözlerim şişti

canım ya ağlama yıne bı doktora daha git ve iyice sor herşeyı ..değerin normal çünkü...........inş bışey yokturrr

ağlamak çözüm değil bnce sakin ol ve başka dr lara da git dr da yanılabilir
herşey allahtan dr da bir yere kadar inş istediğin bebeğe kavuşursun

çok saolun kızlar yazdığınız her kelime benim için çok önemli şu an üzüntüden elim ayağım tutmuyor senağlama
hala benim anlamadığım rezerv normalken nasıl böyle bişey olabilirki.2 ay önce ben prof. dr.a gittim o bile öyle birşey söylemedi
bana bunu diyen dr bitkisel karışımlar hazırlıyor ve nedense onun ürünlerini kullandıktan sonra böyle bişey oldu birde bana asla yan etkisi olmaz dedi ilk ay adetim anormalleşti(kahverengi akıntı çamur şeklinde oldu çok az kan oldu) birdaha asla kullanmıyacağım onun ürünlerini

adetlerim düzenli fsh normal nasıl böyle bişey olur diyorum erken belirtileri bu dedi anlamadım kimileri yüksek fsh ile hamile kalırken bana böyle denmesi şaşırtıcı üstelik dr.tarafından

canım benim fsh ım 9 ama bana bile doktorum çok kötü değil ama tedavi yapalım dedi. ki seninki gayet iyi. öyle birşey olsa hormon değerlerin çok yükselir. bence daha uzman bir doktora git. yani problemli hastalar üzerinde tecrübeli birine gidersen daha iyi olur. ayrıca şu doktorların moral bozmasına da illet oluyorum. bizler zaten en ufak bir şeyde moral bozuyoruz bir de onlar böyle söylemiyormu. canım bence bırak o doktoru sen. ve o bitkisel karışımları da her ne ise içme sakın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım ayrıca ben pko luyum. yaşım da senin gibi 30 un üstünde ve eşimin de sperm değerleri pek iyi değildi ve ben doğal yolla hamile kaldım fakat düşük yaptım maalesef. sen de kalırsın inşallah canım doktorunu değiştir ve sakın stres yapma. yaşına göre fsh ın gayet iyi.

umutlu99 ; canım ben senden çok umutluyum canım arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda doğal yoldan gelecek sana bebişin. Canını sıkma. 5 fsh'a doktorun böyle yorumlar yapması saçma olmuş. Bir başka doktora git sen canım. Korkulacak bir durum çıkmayacak görürsün. a.s.

umutlu99 ; canım ben senden çok umutluyum canım arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda doğal yoldan gelecek sana bebişin. Canını sıkma. 5 fsh'a doktorun böyle yorumlar yapması saçma olmuş. Bir başka doktora git sen canım. Korkulacak bir durum çıkmayacak görürsün. a.s.

Merhaba kizlar.Fshin olmasi gereken ideal degeri kac,Kac olmasi isteniyor

X