Jelin adı ne?Arkadaşlar iyi akşamlar yarın aşılama yapılacak bana. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum iğneyle beraber jelde vardı recetemde onu da aldım ama doktor elle ilgili bir sey demedi ne zaman kullanacağım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.. aşılamadan önce mi yoksa sonra mı nolur yardım edin yanlış bişey yapmayım
Crınone %8 canımJelin adı ne?
Ben de oldum gecen ayArkadaşlar iyi akşamlar yarın aşılama yapılacak bana. Dün gece çatlatma iğnesi vuruldum iğneyle beraber jelde vardı recetemde onu da aldım ama doktor elle ilgili bir sey demedi ne zaman kullanacağım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.. aşılamadan önce mi yoksa sonra mı nolur yardım edin yanlış bişey yapmayım
Tamam bu aşılama ya da tup bebek transferi sonrasi kullanılıyor. Önceden kullanani hiç duymadım. Bebeğin tutunmasini kolaylaştırmak için. Bazı doktorlar da hiç vermiyor. Bazılarına gebelik ogrenildikten sonra veriliyor. Her halukarda su an kullanacagin bir sey degil. Bana hiç jel vermemişti bile drCrınone %8 canım
Inş canim hayirli olsun...teskkur ederım kızlar ınşallah hakkımzda hayırlısı olsun
progestron olabilirCrınone %8 canım
Allah gölüne göre versin insalahhmerhaba arkadaşlar... bugün aşılama işlemi tamamlandı çok şükür.. şimsi istirahat zamanı :)
çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı ve hiç bişey hissetmedim.. çok kısa sürdü inşallah rabbim hayırlı haberler vermemi nasip eder sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?