canim puana degilde daha cok sitalamana bak ts 2 den alan bolumlere bak gecen yil kac binlerde kapatmis o onemliarkadaslar açıktan liseyi bitirdim ygs den düşük puan aldım pek fazla çalışamadım lys ye girdim ts 2 den 263,95 puan aldım ama bu puanlar hakkında hiçbişey bilmiyorum pek bi arkadaşımda yok ne yapıcagimi şaşırdım pun nasıl hesaplanır bilmiyorum 4 yıllık bi ünv kazanabilirmiyim yada hangi bölümler olur 2 yıllık falan bilenler beni bilgilendirebilirmi
4 yıllıklarda sıralama 2 yıllıklarda puan önemli.örgünde.Aöf de de puan önemli klavuzu inceledin mi.arkadaslar açıktan liseyi bitirdim ygs den düşük puan aldım pek fazla çalışamadım lys ye girdim ts 2 den 263,95 puan aldım ama bu puanlar hakkında hiçbişey bilmiyorum pek bi arkadaşımda yok ne yapıcagimi şaşırdım pun nasıl hesaplanır bilmiyorum 4 yıllık bi ünv kazanabilirmiyim yada hangi bölümler olur 2 yıllık falan bilenler beni bilgilendirebilirmi
Y-ts 2 yazan ek puanlı hali.Tercih yaparken onu ve sıralamani baz alacaksin.peki arkadaslar lys den aldigim puan bu ustune okul puani falanda ekleniyomu acaba
Ekli zaten hem ygs ye hem lys eklendi.peki arkadaslar lys den aldigim puan bu ustune okul puani falanda ekleniyomu acaba
Ben sınava gireli çok oldu sistemde değişti ama bildiğim kadarıyla anlatayımbilgi veren arkadaslara tesekkurler
cok sagol canim insaallah olurBen sınava gireli çok oldu sistemde değişti ama bildiğim kadarıyla anlatayım
Bi arkadaş daha söylemiş önce googledan tercih robotuna kendi puan ve sıralamanı yazıp bereler oluyor ona bak oradan bi kiste çıkar kendine
Daha sonra tercih kılavuzu indir 4 yıllık bölğmler için sıralamanı baz alarak bi önceki sene senşn sıralamana yakın olandan daha aşağı olana doğru bir sıralama yapıp ayrı bir liste hazırla
İki yıllık ve açıköğretim için aynı işlemleri puanını baz alarak yap
En son elindeki tüm lsitelerden yazmak istediğin yerleri işaretle
En yüksek olandan en aşağıya doğru tercihlerini yap
Kolay gelsin hakkında hayırlısı olsun inşallah
evet kraliçe tacı peki acaba ygs 6 ile ts 2 nin bi ilgisi varmı yada ts 2 ile iki yıllık bi bölüme girebilirmiyim ayrıca baktğın için tesekkür edrimAldığınız puan ne yazıkki düşük. TS-2 den öğrenci alan bölümlere puanınızla özel üniversitelerde ücretli olarak okuyabilirsiniz.Sizin için şöyle bir gözgezdirdim. Batman'da sanat tarihi 280 ile kapatmış TS-2 de. O sebeple özel okuma imkanınız yoksa yerinizde olsam YGS puanlarıma istinaden önlisans bölümlerine yerleşmeye çalışırdım.
evet kraliçe tacı peki acaba ygs 6 ile ts 2 nin bi ilgisi varmı yada ts 2 ile iki yıllık bi bölüme girebilirmiyim ayrıca baktğın için tesekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?