Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YARDIM...Arkadaşlar martta balayına nereye gidilir Mart Gelinleri YARDIMM!!!
27 martta evleniyorum arkadaşlar yani 20 gün sonra hala balayı için bi yer bulamadım yakın bölgelerde nereye gidebilirim yada bir geceliğine güzel bir otelin balayı odasın istanbulda nereyi tavsiye edersiniz canım çok sıkılıyo bu duruma hiç biyer bulamadım acil yardım lütfen
bende mart gelini olucam ama 1 ay sonra düğün olacağından gideceğimiz yeri erteledik.. istanbulda polonezköyde legend a baktık... gidip görmedim kalmadımda ama sitedeki resimler gerçeği yansıtıyorsa güzele benziyor
swiss hotel , conrad hotel , kaya ramada kesinlikle gözün kapalı git..Plaza hotel,the marmara,sürmeli hotel bunlar dısardan güzel , bilmiyorum arkadaslar gidip mi yönlendirdide dısından belli olmaz yani.Ama hepsini gittim o 3 ü süper gercekten umarım en güzeli olur senin adına